Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
učebnice

Křehký pacient a primární péče - 20%
Publikace poprvé u nás zveřejňuje komplexní přístup ke znevýhodněným, křehkým, závislým lidem se závažným zdravotním postižením. Seznamuje tak odbornou veřejnost s postupně se vyvíjející koncepcí dlouhodobé péče (long-term care, LTC).
učebnice
Ukázky

Křehký pacient a primární péče

548 Kč
438 Kč
Sedmijazyčný slovník vulgarismů - 20%
(1x)
Chcete umět nadávat v sedmi jazycích? Pak tenhle slovník prostě musíte mít! Najdete v něm vulgarizmy české, anglické, německé, francouzské, španělské, italské a slovenské.
učebnice
Ukázky

Sedmijazyčný slovník vulgarismů

49 Kč
39 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
učebnice
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Historie ošetřovatelství - 20%
Kniha je koncipovaná jako učebnice pro obor ošetřovatelství a poslouží rovněž všem, pro které je historie oboru součástí profesní identity.
učebnice
Ukázky

Historie ošetřovatelství

212 Kč
170 Kč
Stomatologie - 20%
Stomatologie je lékařským oborem, který se zabývá prevencí, diagnostikou, léčením a výzkumem onemocnění a vývojových poruch zubů, chrupu a všech tkání dutiny ústní, jakož i orgánů a tkání topograficky s ní souvisejících.
učebnice
Ukázky

Stomatologie

336 Kč
269 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
učebnice
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Společenská konverzace v němčině - 20%
Jak přirozeně německy konverzovat na nejrůznější společenská témata? Jak úspěšně zvládnout první kontakty v soukromém životě a v práci? Jak hovořit o své rodině, vztazích, studiu či zaměstnání? Jak konverzovat při jídle?
učebnice
Ukázky

Společenská konverzace v němčině

144 Kč
115 Kč
Embryologie - 20%
Učebnice embryologie je druhým českým vydáním, které navazuje na jednu z prvních českých učebnic embryologie, napsanou prof. MUDr. Z. Frankenbergerem, vydanou Melantrichem ve 30. letech minulého století. Autor je žákem prof. Frankenbergera.
učebnice
Ukázky

Embryologie

332 Kč
266 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
učebnice
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
učebnice
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5