Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
humor

Slzy od smíchu - 11%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
humor

Slzy od smíchu

206 Kč
183 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
humor

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 11%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

224 Kč
199 Kč
Život a jiné nesrovnalosti - 11%
(1x)
Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života.
humor

Život a jiné nesrovnalosti

224 Kč
199 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 11%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil.
humor

Deníček moderního fotra 3

44 Kč
39 Kč
Díky za fíky - 11%
(1x)

Vždycky je lepší milovat než nechat se milovat. Volné pokračování úspěšné knihy Díky za každé nové ráno.

humor

Díky za fíky

269 Kč
239 Kč
Doktore, to je ale mazec! - 11%
Před nějakým časem byl doktor Fingal Flahertie O’Reilly ve své praxi v Ballybucklebo na všechno sám, ale to už neplatí. Nejen že má vedle sebe spolehlivého kolegu Barryho Lavertyho, teď přibral ještě nového asistenta Connora Nelsona...
humor

Doktore, to je ale mazec!

295 Kč
262 Kč
Holky s voctem - 11%

Celou pubertu jsem posilovala břicho, abych ho měla ploché a pevné. Jenže jsem si nevšimla, že můj zadek připomíná velký měkký gauč. Život nebývá takový, jaký si myslíme, že bude. A někdy je to zatraceně dobře.

humor

Holky s voctem

242 Kč
215 Kč
Kde spí lufťáci - 11%
Veselé vzpomínky známé české herečky a spisovatelky na chvíle odpočinku.
humor

Kde spí lufťáci

269 Kč
239 Kč
Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle? - 11%
Alan Alda, mnohokrát oceněný autor bestsellerů a slavný Hawkeye Pierce ze seriálu M*A*S*H, nám vypráví fascinující příběh o tom, jak se vydal objevovat stále lepší způsoby komunikace, aby je mohl později naučit i všechny své čtenáře, a tím jim pomoci v každodenních komunikačních situacích.
humor

Kdybych ti rozuměl, tvářil bych se takhle?

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 90 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>