Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
děti a mládež

Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zvířecí hrdinové – Na Titaniku - 20%

Dobrodružný příběh o zvířatech, lidech, statečnosti, věrnosti a přátelství na pozadní dramatických historických událostí. Když voříšek Mutt zjistí, že má jeho milovaná Alice odplout do Ameriky bez něj, je rozhodnutý následovat ji za oceán za každou cenu.

děti a mládež
Ukázky

Zvířecí hrdinové – Na Titaniku

189 Kč
151 Kč
Bonifác zase řádí v psí školce - 20%
Snad ani slon v porcelánu nenadělá tolik neplechy jako Bonifác v psí školce. Vítejte u dalších povedených kousků psího hromotluka a zjistěte, jak to s tímhle legračním propadlíkem dopadne!
děti a mládež
Ukázky

Bonifác zase řádí v psí školce

195 Kč
156 Kč
Florentýna a kouzelná kniha - 20%
(1x)
Představte si, že vstoupíte do příběhu své oblíbené knížky a fantazie a realita splynou. Florentýně se něco podobného přihodí. Ve starobylém knihkupectví se začte do knihy, která jí vrátí štěstí. Však bylo načase!
děti a mládež
Ukázky

Florentýna a kouzelná kniha

161 Kč
129 Kč
Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
děti a mládež
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Nářek mrtvého světa - 20%
Přepadení nelítostnými nájezdníky a pátrání po unesené sestře tě nedobrovolně zavede do Pustiny – drsného světa, o kterém jsi doposud jen slýchával od potulných poutníků v pohodlí rodinného ranče.
děti a mládež
Ukázky

Nářek mrtvého světa

119 Kč
95 Kč
Než hejkal dohejkal - 20%
Hejkal Brmbalík má problém. Byť je z hejkalího plemene, hejkat jednoduše neumí. Zato zpívat ano, jak ke svému překvapení zjistí. Seznámí se s divoženkou Hrkmínou a v přestrojení za její kolegyni zazpívá příchozí královně divoženek.
děti a mládež
Ukázky

Než hejkal dohejkal

80 Kč
64 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 78 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>