Nejprodávanější tituly - září 2019

Upečeno s láskou

"Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo"

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.

Upečeno s láskou

359 Kč
V první linii
(1x)
Seznamte se s novým prezidentem České republiky.

V první linii

392 Kč
Ve stínu Hvozdu
(4x)
Agnieszka miluje své domovské údolí, klidnou vesnici, lesy a průzračnou řeku. Ale na hranici stojí zlověstný Hvozd plný zlomyslné moci, jehož stín tíživě padá na její život.

Ve stínu Hvozdu

359 Kč
Věcná argumentace
Jakmile člověk pochopí skutečnou podstatu islámu, dost možná o ní bude chtít přesvědčit ostatní. Přitom zjistí, že lidé o islámu z médií získali falešnou představu, pro kterou hledají argumenty a omluvy.

Věcná argumentace

134 Kč
Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví
Učebnice přináší aktuální informace a poznatky z oblasti ochrany zdraví, prevence nemocí, zdravého životního stylu a veřejného zdravotnictví České republiky (ČR) a Evropské unie (EU).

Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví

269 Kč
Věřit znovu
(3x)

Dawn si užívá života na univerzitě ve Woodshillu. Vyučování ji baví, daří se jí psát novely, jak si vždy vysnila, a našla dobrou partu skvělých přátel. Jen jedno jí kazí náladu… Spencer.

Věřit znovu

359 Kč
Vespasián 5: Vládcové Říma
Je rok 45 po Kristu. Vespasiánův bratr Sabinus padl v Británii do zajetí druidů, kteří mají v úmyslu nabídnout svým bohům mocnou oběť – ne jednoho římského legáta, ale hned dva...

Vespasián 5: Vládcové Říma

314 Kč
Vzestup a pád agentury DODO
(3x)
Melisanda Stokesová je odbornice na starověké jazyky. Když se na univerzitě náhodou sejde s Tristanem Lyonsem, jenž se zabývá vojenskou rozvědkou, netuší, že se ocitla na prahu událostí, které naruby obrátí nejen její život, ale i lidské dějiny.

Vzestup a pád agentury DODO

448 Kč
Wannsee
(1x)
Vila ve Wannsee na předměstí Berlína, 20. ledna 1942. Patnáct vysokých představitelů Třetí říše se zde na popud Reinharda Heydricha sešlo, aby prakticky naplánovalo „konečné řešení židovské otázky“.

Wannsee

268 Kč
Za prožitkem Velikonoc
Co se stalo před více než dvěma tisíciletími na pahorku Golgoty? Co je skrytým základem Velikonoc? Jaký je jejich základ ve slovanských či keltských tradicích?

Za prožitkem Velikonoc

216 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100