Nejprodávanější Kniha - září 2019
sci-fi

Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě - 6%
(2x)
Postkatastrofický román popisující osud komunity, která se po atomovém výbuchu snaží přežít. Přes chmurné ladění jde o jeden z nejoptimističtějších Dickových románů.
sci-fi

Dr. Krvemsta aneb Jak se nám vedlo po bombě

202 Kč
190 Kč
Pradorský měsíc - 11%
(1x)

První kontakt… ve stylu Řádu! Řád je exkluzivní klub civilizací, které pronikly do kosmu. Je pedantický a byrokratický a jeho dominium zasahuje od centrální Země až do nekonečných hlubin galaktické prázdnoty.

sci-fi

Pradorský měsíc

179 Kč
159 Kč
Zabíjení - 11%
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi

Zabíjení

206 Kč
183 Kč
Když mrtví mládnou - 6%
(2x)
Sci-fi román plný černého humoru o světě, kde se všechno zvrtlo tak, že čas běží obráceně. Následkem bizarního vědeckého experimentu totiž dojde na Zemi k převrácení času – mrtví vstávají z hrobů, mládnou a vracejí se do lůn, ve kterých umírají.
sci-fi

Když mrtví mládnou

211 Kč
198 Kč
Komplex - 11%
Autor vás zve do svého Komplexu - podivného uzavřeného habitatu, jehož obyvatelé jsou zbaveni vzpomínek a vůbec nic netuší o tom, kde, z jakého důvodu a za jakým cílem se v něm ocitli. Žijí ve světě, který existuje sám o sobě a sám pro sebe.
sci-fi

Komplex

179 Kč
159 Kč
Temný obraz - 6%
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.
sci-fi

Temný obraz

212 Kč
199 Kč
Žoldnéř - 11%

Lidé rozšířili svou civilizaci ke hvězdám a s ní i všechny její nešváry... Expanzi již dávno ukončila neefektivní správa a nedostatek financí a většina mimozemských kolonií je ponechána svému osudu.

sci-fi

Žoldnéř

215 Kč
191 Kč
Nepropadejte panice! - 11%
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
sci-fi

Nepropadejte panice!

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 108 položek
<< < 1 .. 9 10 11