Nejprodávanější e-knihy - září 2019
ostatní

Ustavičné senzace poutníka Karla Hynka Máchy - 20%
Přední máchovský badatel Miroslav Koloc vrací k výkladu jednotlivých textů a pasáží z díla Karla Hynka Máchy a transformaci básníkova vidění – zaznamenaného v jeho denících či kresbách – do jeho básnické a prozaické tvorby.
ostatní
Ukázky

Ustavičné senzace poutníka Karla Hynka Máchy

149 Kč
119 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 20%
Původně anglické slovo "obedience" znamená poslušnost či ovladatelnost. A naučit psa naprosté poslušnosti bývá pro jeho majitele často problém. Tato krásně zpracovaná kniha k řešení tohoto problému hodně přispěje.
ostatní
Ukázky

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

254 Kč
203 Kč
Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
ostatní
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
ostatní
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Nábytek - 20%
Publikace seznamuje čtenáře se základními konstrukčními požadavky na nábytek a zároveň odpovídá na otázky: jak vybrat správný nábytek, na které jeho parametry dát při výběru pozor, jaké matrace jsou optimální pro zdravý spánek...
ostatní
Ukázky

Nábytek

212 Kč
170 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
ostatní
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Malometrážní byty - 20%
Zařídit malý byt účelně, prakticky a zároveň pohodlně je velkou výzvou. Skladba obyvatel takového bytu bývá velmi pestrá. Návod jak vyhovět těmto rozmanitým věkovým skupinám si dala za úkol bytová architekta s dlouholetou praxí.
ostatní
Ukázky

Malometrážní byty

127 Kč
102 Kč
Orchideje v bytě a rodinném domě - 20%
V současné době je patrný vzestup zájmu méně známé a těžko dostupné exotické druhy rostlin. Mezi ně patří i atraktivní tropické orchideje. Úspěšnost jejich pěstování však do značné míry závisí na znalostech jejich optimálních životních podmínek.
ostatní
Ukázky

Orchideje v bytě a rodinném domě

135 Kč
108 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
ostatní
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
ostatní
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 155 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>