Nejprodávanější tituly - září 2019
humor

Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Objevy
OBJEVY. Vůbec první Magazín MF DNES vyšel v září 1993 a hned v prvním čísle byla také rubrika Objev dnes. Za vznikem rubriky stál novinář Martin Komárek, mistrovskými příspěvky ji rozvíjel Ladislav „Denis“ Verecký.
humor

Objevy

261 Kč
Jidiš pro radost
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
Nejlepší sprostonárodní vtipy
O vtipech se říká, že jsou buď slušné, anebo dobré. V tomto výběru čtenář najde ty nejlepší.
humor
Ukázky

Nejlepší sprostonárodní vtipy

59 Kč
Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Ruský týden
(2x)
Ruský týden je základní dílo české rockové a humoristické literatury. František Ringo Čech (1943) v něm otevřeně a bez příkras vzpomíná na sedm dní z několikatýdenního turné se zpěvákem Jiřím Schelingerem (1951-1981).
humor
Ukázky

Ruský týden

110 Kč
Babičku potrkal jelen
(5x)
Z několika desítek svých populárně vědeckých textů autor spolu s redaktorem Milošem Voráčem vybrali a sestavili knížku esejů, sloupků, komentářů i zamyšlení.
humor
Ukázky

Babičku potrkal jelen

150 Kč
Nerovnováha a jiné povídky
(10x)
32 povídek. Několik nejstarších vzniklo už dávno, většina nedávno. Ty novější, to jsou vesměs osobitě zpracované příběhy, které autora opravdu potkaly. A také úvahy, které dnešní doba, někdy i proti autorově vůli, v jeho hlavě vyvolala.
humor

Nerovnováha a jiné povídky

80 Kč
Tak trochu úžasní
(6x)
Nejprodávanější humoristická kniha v Británii roku 2011. Všichni nesnáší dokonalé rodinky. Takže Battleovy si prostě zamilujete! Ideální čtení pro každého, kdo měl v životě pocit, že s ním doma žije podivná skupinka cizinců, kterým se říká příbuzní.
humor

Tak trochu úžasní

253 Kč
To neřeš!
Záznam mimořádných vypravěčských schopností Evy Holubové. V rozhovoru se svým dlouholetým přítelem, hercem a moderátorem Jaroslavem Duškem, vypráví humorně i vážně populární herečka o své rodině, dětech, sexu, alkoholu, dobročinnosti a cestování.
humor
Ukázky

To neřeš!

99 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 161 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>