Nejprodávanější knihy - září 2019

Nabarvené ptáče
(8x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
Ukázky

Nabarvené ptáče

214 Kč
Hubneme jídlem
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
Poslední deník Květy Fialové
Květa Fialová. Pro některé charismatická dáma se zvláštním tajemstvím v očích, pro jiné jízlivá komentátorka s kousavým humorem, pro další pokorná žena, se kterou se život nemazlil a ona přesto dokázala stárnout s elegancí a noblesou.

Poslední deník Květy Fialové

358 Kč
Smrtící bílá
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
Nová klavírní škola 1. díl
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
Dívka, která musí zemřít
(4x)
Závěrečný díl série Milénium.

Dívka, která musí zemřít

359 Kč
Cesta k nesvobodě
(8x)
Liberální demokracie není absolutním vítězem studené války a ohlášený konec dějin se nekoná. Vladimir Putin se opevnil ve své mocenské pozici a fašistické představy o potřebě pevné ruky začínají ve světě opět rezonovat.
Ukázky

Cesta k nesvobodě

441 Kč
Nemoc – dar transformace
Všechno, co se nám děje, je láska, i když to tak na první pohled někdy nevypadá. V našem případě bylo darem transformace onemocnění rakovinou.

Nemoc – dar transformace

224 Kč
Kytarová první třída + CD
Kytarová první třída, 1. díl dvoudílné učebnice, je určena pedagogům a jejich žákům v prvních ročnících ZUŠ.

Kytarová první třída + CD

440 Kč
Česko na křižovatce
(2x)
Posledních minimálně pět let, jako by se česká společnost ocitla ve slepé uličce a netuší, jak z ní ven. Ocitlo se Česko na křižovatce, která může ve finále zvrátit polistopadový demokratický vývoj?

Česko na křižovatce

268 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>