Nejprodávanější audioknihy ke stažení - září 2019
beletrie

Posel z Liptákova - 20%
Posel z Liptákova - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Posel z Liptákova

99 Kč
79 Kč
Ptáci - 6%
V prosinci udeřily obrovské mrazy a ty zahnaly hladové ptáky blíže k lidem. Jejich vrozený odstup byl náhle pryč... Známý hororový příběh v poutavém podání Jana Hartla.
beletrie
Ukázky

Ptáci

127 Kč
119 Kč
Řecké báje a pověsti - 20%
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
beletrie
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
159 Kč
Škola malého stromu
(3x)
Příběh Malého stromu - chlapce, kterého vychovává babička s dědečkem z kmene Čerokíů. Učí jej moudrosti předků, řemeslu, umění přežít a vyjít čestně se světem i sám se sebou.
Interpretuje Lukáš Hlavica.
beletrie
Ukázky

Škola malého stromu

199 Kč
Švestka - 20%
Je to hra o stáří a její umělecká úroveň je bohužel poznamenaná i stářím jejího autora. Ale je to hra cenná právě tím, že v ní dramatik prozkoumal, jak se zralý věk podepíše na lidské duši, řeči a myšlenkové potenci..
beletrie
Ukázky

Švestka

139 Kč
111 Kč
Tatínku, ta se ti povedla - 20%
Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem -Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové s hudbou Petra Skoumala.
beletrie
Ukázky

Tatínku, ta se ti povedla

99 Kč
79 Kč
Vražda v salonním coupé - 20%
Vražda v salonním coupé - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Vražda v salonním coupé

99 Kč
79 Kč
Vyšetřování ztráty třídní knihy - 20%
Vyšetřování ztráty třídní knihy - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Vyšetřování ztráty třídní knihy

99 Kč
79 Kč
Hrabě Monte Christo
(1x)
Světoznámý příběh lásky, zrady a pomsty ve vynikajícím rozhlasovém zpracování z roku 1967. V titulní roli Radovan Lukavský, dále hrají Miloš Nedbal, Eduard Kohout, Jana Andresíková, Felix le Breux, Otakar Brousek st. a další...
beletrie
Ukázky

Hrabě Monte Christo

249 Kč
Karlík a továrna na čokoládu
(2x)
Pohádku čte Barbora Hrzánová v nezkrácené verzi.
Pan Willy Wonka vám upřímně potřásá pravicí! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci!
beletrie
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

199 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 229 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>