Nejprodávanější e-knihy - září 2019
přírodní vědy

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 20%
(1x)
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
přírodní vědy
Ukázky

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

149 Kč
119 Kč
Záhadný zlatý řez - 20%
Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru, který dokonale zobrazuje nerozpojitelné propojení částí a celku.
přírodní vědy
Ukázky

Záhadný zlatý řez

149 Kč
119 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 20%
(2x)
Věděli jste, že chobotnice má tři srdce? Že pštros neumí couvat? Že včely nikdy nespí? Nebo že se tučňáci smějou, když je někdo lechtá? Tato a mnohá další fascinující fakta ze zvířecí říše podaná s vtipem a lehkostí najdete v bohatě ilustrované knížce od populární švédské umělkyně.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

209 Kč
167 Kč
Když se blýská na časy - 20%

Průvodce světem počasí a klimatických změn od moderátorů České televize. Zemská atmosféra fascinuje lidstvo už od nepaměti. Právě v ní totiž vznikají nejsledovanější přírodní jevy – počasí.

přírodní vědy
Ukázky

Když se blýská na časy

249 Kč
199 Kč
Tajemství evoluce - 20%

Evoluce pozemského života v kostce. Život se na Zemi vyvíjí už čtyři miliardy let a za tu dobu prošel mnoha fantastickými proměnami.

přírodní vědy
Ukázky

Tajemství evoluce

209 Kč
167 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

přírodní vědy
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Kompaktní vesmír - 20%
Vydejte se s námi na výlet od známých planet naší sluneční soustavy až do miliardy světelných let vzdáleného hlubokého vesmíru!
přírodní vědy
Ukázky

Kompaktní vesmír

149 Kč
119 Kč
Kvantová mechanika II. - 20%
Druhý díl učebnice kvantové mechaniky staví na obecných základech kvantové teorie vyložených v dílu prvním a je věnován pokročilejším partiím kvantové teorie, které jsou důležité při studiu atomárních systémů.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantová mechanika II.

270 Kč
216 Kč
Les – návod k použití - 20%
Lesy jsou jeho prací, práce se stromy zase jeho životem. Když Peter Wohlleben píše o lese, píše hlavou i srdcem, proto jsou i jeho knihy „Tajný život stromů“ a „Citový život zvířat“ bestsellery.
přírodní vědy
Ukázky

Les – návod k použití

295 Kč
236 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>