Nejprodávanější e-knihy - září 2019
psychologie

Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
psychologie
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
psychologie
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Léčba traumatu - 20%
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
psychologie
Ukázky

Léčba traumatu

115 Kč
92 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

psychologie
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - 20%
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
psychologie
Ukázky

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy

246 Kč
197 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
psychologie
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Psychologie sériových vrahů - 20%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie
Ukázky

Psychologie sériových vrahů

594 Kč
475 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 89 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>