Nejprodávanější e-knihy - září 2019
romány

Císařská vyhlídka
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
Dlouhá cesta
V září 1793 ovládli Francii jakobíni a jejich téměř roční soupeření o moc s girondisty vyvolalo novou vlnu poprav. Pod gilotinou skončilo téměř dvacet tisíc lidí.
romány
Ukázky

Dlouhá cesta

199 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Tady byla Britt-Marie - 20%
(17x)
Román o tom, jak se lidé ztrácejí, zamilovávají a kopou do všeho, co je kulaté.
romány
Ukázky

Tady byla Britt-Marie

199 Kč
159 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se - 20%
(17x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek.
romány
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

239 Kč
191 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
romány
Ukázky

Třetí přístav

189 Kč
A nezapomeň na labutě! - 20%
(5x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
romány
Ukázky

A nezapomeň na labutě!

239 Kč
191 Kč
Dvojité salto na talíři - 20%
Monika měla vše, co si jen obyčejná holka může přát. Vysněnou práci v redakci časopisu, malého synka a za manžela trenéra z fitka. Teď však nastupuje do léčebny, aby se pokusila uzdravit z nemoci, která ji téměř zabila. Kde se stala chyba?
romány
Ukázky

Dvojité salto na talíři

189 Kč
151 Kč
Hodinky od Ašera - 20%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány
Ukázky

Hodinky od Ašera

149 Kč
119 Kč
Manžel do domu... hůl do ruky
Ariana prožívá ne zrovna šťastné dětství, ale namísto aby ji hádky a divoké scény rodičů od manželství odradily, od dětství sní o tom, že ona bude žít jinak. Představuje si, že pro ni přijede princ na bílém koni, který jí koupí dům snů....
romány
Ukázky

Manžel do domu... hůl do ruky

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>