Nejprodávanější e-knihy - září 2019
detektivky

Malé pikantní vraždy
(2x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
detektivky
Ukázky

Malé pikantní vraždy

189 Kč
Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
detektivky
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Ohnivé znamení
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Dívka, která nikomu nechyběla - 30%
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
detektivky
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
66 Kč
Síť - 30%
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
62 Kč
Autogram pro vraha - 30%
Sofie Hradecká má přezdívku Královna romantických příběhů. Čtenářky ji zbožňují, její příbuzní a kolegové nenávidí. V den svých narozenin oznámí změnu závěti a následující den je nalezena mrtvá.
detektivky
Ukázky

Autogram pro vraha

169 Kč
118 Kč
Dvě císařovny - 30%
Pod tímto názvem vycházejí v novém vydání romány Pád císařova zetě a Svatý grál. Znovu se setkáváme s dominikánem Pavlem, obratným agentem císaře Karla IV.
detektivky
Ukázky

Dvě císařovny

199 Kč
139 Kč
Smrtící tajnosti
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí...
detektivky
Ukázky

Smrtící tajnosti

382 Kč
Krev prvorozených
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>