Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019
detektivky

Napsáno krví - 64%
Detektiv Joe „Kazatel” Everson, vězeňský kaplan, který se stal policistou, se vrací domů. Deset let honil zabijáky v Atlantě a získal si pověst jednoho z nejlepších detektivů, pak ale jeho kariéra vykolejila, když se nervově zhroutil.
detektivky
Ukázky

Napsáno krví

278 Kč
99 Kč
Červený drak - 11%
(2x)
První kniha série o Hannibalu Lecterovi. Francis Dolarhyde pracuje ve filmových laboratořích a na své okolí působí jako pracovitý a uzavřený člověk. Francis je však fyzicky poznamenaný šílenec.
detektivky

Červený drak

322 Kč
286 Kč
Dokonalá vražda - 11%
Světoznámá autorka románů Jude Deveraux přichází se svým debutem ve světě detektivek, s příběhem plným starých tajemství, smrtící nevraživosti a nepravděpodobné skupinky přátel, kteří jsou odhodlaní odhalit pravdu bez ohledu na následky...
detektivky

Dokonalá vražda

314 Kč
279 Kč
Spis Vaterland - 11%
(2x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
detektivky

Spis Vaterland

404 Kč
359 Kč
Zavátá sněhem - 11%
(1x)
Sníh ukrývá různá tajemství... Život Matěje Mlynáře se stabilizoval. Daří se mu vzdorovat démonu alkoholu, užívá si plnými doušky vztahu s Pavlou Královou a poprvé od smrti své manželky je doopravdy šťastný.
detektivky

Zavátá sněhem

269 Kč
239 Kč
Zlámané kosti - 11%
(4x)
Mysleli si, že budou v bezpečí. Mýlili se. Zavražděná prostitutka a opuštěné dítě - dva nálezy během jedné zimní noci odstartují další zneklidňující vyšetřování detektiva inspektorky Kim Stoneové
detektivky

Zlámané kosti

323 Kč
287 Kč
Santiniho jazyk - 6%
(5x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
detektivky

Santiniho jazyk

253 Kč
238 Kč
Případy soudce Ti. Dlouhý pochod soudce Ti - 11%
V Čchang-anu je hlad a nouze, dodávky potravin váznou, obyvatel je příliš, a tak císařovna a dvůr sáhnou po prostém řešení: odsunout půl milionu duší do Luo-jangu.
detektivky

Případy soudce Ti. Dlouhý pochod soudce Ti

234 Kč
208 Kč
Muž, který hledal svůj stín - 11%
(7x)
Pátý díl série Milénium. David Lagercrantz splétá napínavý příběh o zneužívání moci, otázkách cti a stínech Lisbetina dětství, které ji stále pronásledují.
detektivky

Muž, který hledal svůj stín

332 Kč
295 Kč
Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>