Nejprodávanější audioknihy ke stažení - září 2019

Žena pro třetího krále
(1x)
Královna Richenza, jedna z nejzajímavějších ženských postav českých dějin na počátku 14. století přichází do Čech coby velmi mladá nevěsta krále Václava II., plná nadějí a iluzí.
Ukázky

Žena pro třetího krále

299 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

550 Kč
Biblické příběhy ze Starého zákona
(1x)
Příběhy ze Starého zákona, jejichž autorem je Ivan Olbracht. Předčítají Taťjána Medvecká a Josef Somr.
Ukázky

Biblické příběhy ze Starého zákona

99 Kč
Netopýr
(8x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

269 Kč
Čtyři dohody
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.
Ukázky

Egypťan Sinuhet

739 Kč
Clona
(1x)
Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série.
Ukázky

Clona

279 Kč
Dobroninské morytáty
Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína na svůj statek na Vysočině, kde hodlá během Vánoc odpočívat. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá stařena, která byla kdysi jeho kojnou. Prosí o pomoc, protože se ztratil její vnuk...
Ukázky

Dobroninské morytáty

249 Kč
Olomoucký bestiář
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
Ukázky

Olomoucký bestiář

299 Kč
Sami v moři konkurence
Při nelehké plavbě v moři konkurence se vám mohou hodit znalosti o správném přemýšlení na cestě za úspěchem – ve světě, životě a byznysu, o marketingu, podnikání, o myšlení člověka, který nechce prohrávat, o myšlení firmy, která touží uspět na konkurenčním trhu, o filosofii podnikání, o podstatě marketingového managementu či o zkušenostech a nápadech z přednášek, workshopů i z mého rozhlasového pořadu Byznys poradna na rádiu Zet.
Ukázky

Sami v moři konkurence

299 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 270 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>