Nejprodávanější Kniha - září 2019
hudba

Vztek je energie - 11%
(1x)

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

hudba

Vztek je energie

539 Kč
479 Kč
Who The Fuck Is David Koller? - 11%
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
hudba
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
239 Kč
Bez ohňů je underground - 11%
(1x)
Třetí vydání rozhovoru o historii nejvýraznější undergroundové skupiny - Plastic People of the Universe, od jejího založení po americké turné v roce 1999. S předmluvou Ivana M. Jirouse a doslovem Vráti Brabence. Historie kapely v letech 1990-2001.
hudba

Bez ohňů je underground

268 Kč
238 Kč
Bratři Youngové - 11%
Australský publicista Jesse Fink (43) se pouští do nesnadného úkolu – napsat neotřelou biografii proslulé hardrockové skupiny, která se svými životopisci zásadně nekomunikuje.
hudba

Bratři Youngové

359 Kč
319 Kč
M Train. Vzpomínky - 11%
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
279 Kč
Šuplík plný Zappy - 70%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba

Šuplík plný Zappy

269 Kč
80 Kč
Vodácký zpěvník 2 - 11%

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
88 Kč
Z lásky oheň pohřební
Mick Wall ve své nejnovější knize přináší neobyčejně pronikavý a aktuální pohled na skutečný příběh The Doors a zároveň i na velmi inspirativní prostředí Los Angeles a celé Kalifornie tehdejší doby.
hudba

Z lásky oheň pohřební

116 Kč
Životaběh - 11%
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
hudba

Životaběh

315 Kč
280 Kč
Akustika hudebních prostorů 6. v České republice - 12%
(1x)
Odborné i laické hudební veřejnosti se dostává do rukou šestý díl přehledu akustických vlastností hudebních prostorů v České republice.
hudba

Akustika hudebních prostorů 6. v České republice

102 Kč
90 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>