Nejprodávanější Kniha - září 2019
výchova a rodina

Výchova a školství - 11%
Jezuitské školství má věhlasnou tradici. Ignaciánská pedagogika je založena na osvědčených moderních přístupech a zároveň podněcuje k tázání po hlubších otázkách života.
výchova a rodina

Výchova a školství

153 Kč
136 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
výchova a rodina

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Rozkvétající žena - 11%
(1x)
Dívka Kora, přátelící se s delfínem, prochází vnitřními biologickými změnami za hluboké účasti moudrých žen. V době prvních měsíčků přijímá duchovní poučení o posvátnosti ženství.
výchova a rodina

Rozkvétající žena

97 Kč
86 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
výchova a rodina

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Absorbující mysl - 11%
(1x)
Povrchní vykladači někdy tvrdí, že základem montessoriovského přístupu je ponechat dítěti naprostou volnost a nikterak ho neomezovat.
výchova a rodina

Absorbující mysl

341 Kč
303 Kč
Hraní a realita - 11%
Jaké má tvořivost kořeny a jak je můžeme rozvíjet, ať už v sobě nebo ve druhých? Kniha odpovídá nejen na tyto otázky, ale věnuje se základním tématům individuálního já a jeho vztahu s vnějším světem.
výchova a rodina

Hraní a realita

341 Kč
303 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
výchova a rodina
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
výchova a rodina

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Nechci do školky - 11%
(1x)
Nechci do školky je půvabným průvodcem a pomocníkem pro rodiče v období, kdy se má jejich ratolest stát součástí dětského kolektivu a zažít jedno z prvních odloučení od rodičů.
výchova a rodina

Nechci do školky

206 Kč
183 Kč
Rozvíjejte u dětí odvahu, zvídavost a odolnost - 11%
Chcete, aby z dětí vyrostli lidé, kteří se o sebe budou umět postarat?
výchova a rodina

Rozvíjejte u dětí odvahu, zvídavost a odolnost

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>