Nejprodávanější hudba - září 2019

Homo Fonkianz
Homo Fonkianz je čtvrté studiové album české skupiny J.A.R.

Homo Fonkianz

287 Kč
Honk
Legendární rocková kapela Rolling Stones vydává best of kompilaci Honk. Deska je výběrem toho nejlepšího ze studiových alb, která vyšla mezi lety 1971 a 2016, kdy kapela vydala zatím poslední desku Blue & Lonesom.

Honk

1 322 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech. Vychází v podobě barevného vinylu.

Hudba Praha & Michal Ambrož

485 Kč
Chernobyl (OST)
Soundtrack k jednomu z nejúspěšnějších seriálů - Černobyl - jehož hlavní autorkou je islandská experimentální hudebnice Hildur Gudnadóttir.

Chernobyl (OST)

413 Kč
III
Třetí album skupiny The Lumineers.

III

1 061 Kč
Kalevala
Kalevala je druhé album od brněnské skupiny Ateliér. Po debutovém albu “PůlCédé” se kapela rozhodla vydat hlouběji do příběhů jednotlivých písní a vtáhnout posluchače do bájné, tajemné a kouzelné vesničky, kterou nazývá “Kalevala”.

Kalevala

269 Kč
Kosecké písně
Po úspěšném boxu 8CD Antologie moravské lidové hudby, který byl symbolicky zakončen CD s funerální tematikou - Smrti, milá smrti, začalo vydavatelství Indies Scope pracovat na nové sérii CD moravských lidových písní.

Kosecké písně

269 Kč
Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).

Krev není voda

269 Kč
Les
Po deseti letech přichází -123min. s novou nahrávkou. Novinka obsahuje devět skladeb a poprvé za celou existenci kapely se jedná o desku zpívanou v češtině.

Les

269 Kč
Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.

Nebe je zatažený

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>