Nejprodávanější e-knihy - září 2019
osobní rozvoj

Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
osobní rozvoj
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Kouzlo maličkostí - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.
osobní rozvoj
Ukázky

Kouzlo maličkostí

118 Kč
94 Kč
Mluvená mateřština - 20%

Staň se řečníkem snadno a rychle! Chcete zlepšit mluvní projev svého dítěte? Kniha Mluvená mateřština vám v patnácti lekcích nabídne různorodé aktivity a návody, jak formou her a cvičení s dětmi ve skupině nebo jen doma ve dvojici nechat rozeznívat slova a zacházet s lidskou řečí.

osobní rozvoj
Ukázky

Mluvená mateřština

189 Kč
151 Kč
Ochrana láskou - 20%
To co potřebuje každá bytost k životu je přísun energie. A je úplně jedno v jaké formě. Tím jak přijímá potřebnou životodárnou energii se dokáže vyvíjet a také rozvíjet. Zda je to či není na úkor jiné bytosti ji mnohdy moc nezajímá.
osobní rozvoj
Ukázky

Ochrana láskou

149 Kč
119 Kč
Stručný manuál úspěšného lenocha - 20%
Splnit si svoje životní sny není tak složité, jak se na první pohled zdá. Stačí neztrácet motivaci, být důsledný a dodržovat pár pravidel.
osobní rozvoj
Ukázky

Stručný manuál úspěšného lenocha

212 Kč
170 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

osobní rozvoj
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Zlá krev - 20%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
osobní rozvoj
Ukázky

Zlá krev

269 Kč
215 Kč
Čtyři dohody – pracovní kniha - 20%
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí nový přístup k vlastnímu vnitru, abychom dokázali proměnit svůj život v prožitek svobody.
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyři dohody – pracovní kniha

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>