Nejprodávanější tituly - září 2019
přírodní vědy

Příroda České republiky - 10%
Úvod knihy pojednává o životním prostředí živočichů na našem území, o nepůvodních druzích a jejich významu, o druzích žijících s člověkem, o praktickém významu živočichů, problematice jejich ochrany a systematickém členění.
přírodní vědy

Příroda České republiky

527 Kč
476 Kč
Stopy zvířat v životní velikosti - 11%
Určovat stopy zvířat není tak jednoduché, jak by se zdálo. Tato knížka vám, díky výstižným a přesným kresbám, které zobrazují každou stopu ve stutečné velikosti, pomůže zvířata dobře určit.
přírodní vědy

Stopy zvířat v životní velikosti

269 Kč
239 Kč
Zázračné stromy - 11%
(1x)
Ilustrovaná knížka Zázračné stromy je výsledkem mnoha let vědeckého výzkumu o životě stromů.
přírodní vědy

Zázračné stromy

203 Kč
180 Kč
A Brief History of Time - 11%
Was there a beginning of time? Could time run backwards? Is the universe infinite or does it have boundaries? These are just some of the questions considered in an internationally acclaimed masterpiece by one of the world's greatest thinkers.
přírodní vědy

A Brief History of Time

206 Kč
183 Kč
Co je nového v logice
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v logice

90 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
Ekologie mysli - 11%
Stěžejní dílo anglo-amerického antropologa Gregoryho Batesona se pokouší na podkladě poznatků kybernetiky, teorie systémů a teorie informace postihnout podstatu řádu a organizace živého světa.
přírodní vědy

Ekologie mysli

511 Kč
454 Kč
Kosmos - 11%
Jaké těleso se po vesmíru pohybuje nejrychleji? Mají černé díry dno? Proč nejsou hvězdy rozloženy rovnoměrně? Dají se na noční obloze rozlišit planety a hvězdy? Proč se dezinfikují přístroje a vybavení, které poletí do vesmíru?
přírodní vědy

Kosmos

377 Kč
335 Kč
Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
přírodní vědy
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Realita není, čím se zdá - 11%
(1x)
Jedním z největších problémů moderní teoretické fyziky je kvantování gravitace, které se snaží propojit tři pilíře moderní fyziky: obecnou relativitu, kvantovou teorii a statistickou fyziku.
přírodní vědy

Realita není, čím se zdá

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>