Nejprodávanější tituly - září 2019
kariéra

Nekonvenční myšlení - 20%
Audiokniha je určená všem, kteří chtějí něco změnit - ve svém světě a ve své firmě. Je to audiokniha pro ty, kteří se zdráhají podlehnout cynismu a kteří jsou dostateční blázni, aby zkusili jednou něco nového: jinak myslet v podnikání.
kariéra
Ukázky

Nekonvenční myšlení

369 Kč
295 Kč
Přijímací pohovor v angličtině - 20%
Ucházíte se o místo, které vyžaduje znalost angličtiny, nebo byste rádi pracovali v zahraničí? Pak je tato knížka určena právě vám!
kariéra
Ukázky

Přijímací pohovor v angličtině

229 Kč
183 Kč
Restart - 20%
Restart je audiokniha stručná, srozumitelná a zbavená plevele profesního žargonu. A především je plná jednoduchých pravidel a rad pro úspěšné podnikání a jak podnikat ve 21. století.
kariéra
Ukázky

Restart

369 Kč
295 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
kariéra
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
133 her pro motivaci a rozvoj týmů - 20%
Publikace určená lektorům, manažerům, vedoucím týmů a personalistům umožňuje snadno a velmi efektivně zvyšovat motivaci a rozvíjet schopnosti a dovednosti týmů a jejich členů.
kariéra
Ukázky

133 her pro motivaci a rozvoj týmů

246 Kč
197 Kč
Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů - 20%
Kniha se věnuje souvislostem vzniku a rozvoje personálního řízení a vysvětluje podstatu a podmínky formování koncepce lidského kapitálu a koncepce řízení lidských zdrojů.
kariéra
Ukázky

Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů

237 Kč
190 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
kariéra
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
kariéra
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
kariéra
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>