Nejprodávanější tituly - září 2019
ekonomie

Ekonomické bubliny - 11%
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
ekonomie

Ekonomické bubliny

323 Kč
287 Kč
Finanční analýza - 7. aktualizované vydání - 11%
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy (rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow) při zpracovávání finanční analýzy.
ekonomie

Finanční analýza - 7. aktualizované vydání

314 Kč
279 Kč
Mezinárodní marketing - 11%
Již páté vydání uznávané publikace reaguje na dynamický vývoj v mezinárodním marketingu, zejména v oblasti digitálního marketingu.
ekonomie

Mezinárodní marketing

269 Kč
239 Kč
Co jsem řekl své dceři o ekonomii - 20%
(1x)
„Kdo nedokáže vysvětlit teenagerům základní ekonomické problémy, nejspíše jim sám vůbec nerozumí.“ Světoznámý ekonom vysvětluje otázky chudoby, bohatství, moci a její dělby ve společnosti.
ekonomie
Ukázky

Co jsem řekl své dceři o ekonomii

237 Kč
190 Kč
Hospodářská a sociální politika - 11%
Publikace zabývající se aktuálními problémy současné hospodářskopolitické teorie a praxe. Jedná se v pořadí o již páté přepracované a doplněné vydání, které se výrazněji zaměřuje také na oblast sociální politiky.
ekonomie

Hospodářská a sociální politika

449 Kč
399 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
ekonomie
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Moderní marketingová komunikace - 11%
Nové vydání komplexní publikace o marketingové komunikaci je zcela přepracováno a doplněno o nové poznatky, týkající se například online marketingové komunikace, B2B komunikace a trendech v oboru.
ekonomie

Moderní marketingová komunikace

359 Kč
319 Kč
Peníze a zdravý selský rozum - 11%
Kniha obsahuje širokou škálu témat z každodenního života – od pasti „bezbolestného“ placení pomocí kreditních karet, přes skrytá nebezpečí řízení domácího rozpočtu až po svůdnou nástrahu, kterou představuje nevázané utrácení během dovolené.
ekonomie

Peníze a zdravý selský rozum

359 Kč
319 Kč
Podvojné účetnictví 2019 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele.
ekonomie
Ukázky

Podvojné účetnictví 2019

203 Kč
162 Kč
Socialismus - 11%
Téměř po sto letech od jejího prvního vydání je kniha vyvrácením ekonomie socialismu.
ekonomie

Socialismus

692 Kč
615 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>