Nejprodávanější Kniha - září 2019
křesťanství

Tragédie celibátu. Mrtvá manželka
Cílem této publikace je vyzdvižení manželství a rodiny ve spojitosti se svátostí svěcení kněžství. Nepřinese svěcení ženatých uzdravení Církvi celibátníků?
křesťanství

Tragédie celibátu. Mrtvá manželka

89 Kč
Výklad Mikuláše Lyry na evangelium sv. Matouše - 11%
Výklad bible od francouzského minority, teologa a univerzitního mistra Mikuláše z Lyry ze 20. let 14. st. (Postilla litteralis) se hned po svém vzniku dočkal velké obliby, byl opisován a později výběrově překládán do národních jazyků.
křesťanství

Výklad Mikuláše Lyry na evangelium sv. Matouše

614 Kč
546 Kč
Západ a jeho víra - 11%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
křesťanství

Západ a jeho víra

233 Kč
207 Kč
Bludiště pravé víry - 11%
(1x)
Soubor studií předního německého medievisty je věnován problematice pozdně středověké hereze, kacířství a husitské revoluce ve středověkých Čechách. Autor v nich rozkrývá proměnu pohledů středověkých teologů na herezi od konce 13. století.
křesťanství

Bludiště pravé víry

268 Kč
238 Kč
Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte) - 11%
(1x)
Ve své třetí apoštolské exhortaci reflektuje papež František všeobecné povolání ke svatosti. Zamýšlí se nad tím, jak můžeme na tuto výzvu odpovědět v dnešním moderním světě. Hlavní myšlenkou exhortace je, že svatost znamená následování Ježíše.
křesťanství

Gaudete et exsultate (Radujte se a jásejte)

89 Kč
79 Kč
Hlas volajícího na poušti - 11%
Tato publikace obsahuje výsledky setkávání skupiny křesťanů různých vyznání, kteří se vzápětí po pádu totality začali jako Kruh českých duchovních tradic pravidelně scházet. Na setkáních se probíraly jednotlivé tradice českého národa.
křesťanství

Hlas volajícího na poušti

179 Kč
159 Kč
Impulzy papeže Františka - 11%
Mezi mnoha jinými objevy se může čtenář této knihy podrobněji dotknout toho, jak novost učení papeže Františka je osvěžující a duchovně plodná. Seznámí se s tím, jak se prohlubuje přijetí Druhého vatikánského koncilu v životě a poslání církve.
křesťanství

Impulzy papeže Františka

252 Kč
224 Kč
Intimita a svoboda - Setkání s Ježíšem - 11%
Kniha meditací polského jezuity a u nás již dobře známého spisovatele nabízí čtenáři uvedení do každodenní osobní modlitby.
křesťanství

Intimita a svoboda - Setkání s Ježíšem

206 Kč
183 Kč
Konkláve - 11%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
křesťanství
Ukázky

Konkláve

267 Kč
238 Kč
MANAMANA komplet II. - 11%
Sedmero známých starozákonních příběhů pro nejmladší čtenáře.
křesťanství

MANAMANA komplet II.

593 Kč
527 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 75 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>