Nejprodávanější e-knihy - září 2019
děti a mládež

Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Půlnoční gang - 20%
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
děti a mládež
Ukázky

Půlnoční gang

198 Kč
158 Kč
Děti vánice - 20%
Národům Podmoří vládnou zasvěcení – elitní čarodějové. Někteří studují zákony fungování magické energie, jiní navrhují složité stroje... a další bojují.
děti a mládež
Ukázky

Děti vánice

99 Kč
79 Kč
Manžel, který štěká, taky kouše
Když šestnáctiletá Sonja otěhotní, převrátí jí to život naruby. Rodiče se za její poklesek stydí, takže ji jednak odklidí k tetě do jiného města a jednak ji přinutí, aby dala dítě k adopci. Sonja jim to nikdy neodpustí. Příběh pro dospívající dívky.
děti a mládež
Ukázky

Manžel, který štěká, taky kouše

169 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
děti a mládež
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
děti a mládež
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
děti a mládež
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Americké krásky - 20%
(1x)
Další kniha autora Mládí v hajzlu, C. D. Payna. Chcete se dozvědět, jak spolu souvisí milostný život patnáctiletých dvojčat Toni a Cary a americká prezidentská kampaň?
děti a mládež
Ukázky

Americké krásky

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4