Nejprodávanější Kniha - září 2019
esoterika a astrologie

Aura, čakry a sebeléčení - 11%
V knize Aura, čakry a sebeléčení autoři předkládají výsledek deseti let svých osobních zkušeností s energetickou diagnostikou člověka. Věnují se měření aury, přinášejí originální a netradiční pohled na souvislosti mezi aurou, čakrami a zdravím...
esoterika a astrologie

Aura, čakry a sebeléčení

269 Kč
239 Kč
Duchovní zákony jógy - 11%
Sedm duchovních zákonů jógy józe vrací spiritualitu. Chopra a Simon ukazují, jak klíčovou roli hrají na cestě k osvícení. A zároveň vás obohatí o množství meditačních technik, manter, dechových cvičení a skvělých jogínských pozic...
esoterika a astrologie

Duchovní zákony jógy

322 Kč
286 Kč
Jak se spřátelit s konflikty - 11%
Spřátelit se s konfliktem – to je ale nápad! Autor Joe Goodbread pomohl zvládnout konflikty stovkám lidí – počínaje každodenními rodinnými a sousedskými spory až po konflikt v Severním Irsku.
esoterika a astrologie

Jak se spřátelit s konflikty

279 Kč
248 Kč
Kráčím ve světle - 11%
Kráčím ve světle je kniha plná praktických technik, domorodé moudrosti a nedocenitelných rad pro nové i zkušené adepty šamanismu. Ze všeho nejdůležitější je, že Sandra Ingermanová osvětluje smysl ukrytý za technikami...
esoterika a astrologie
Ukázky

Kráčím ve světle

405 Kč
360 Kč
Kyvadlo od A do Z - 11%
Ztratili jste klíče od auta či hledáte nejvhodnější místo pro psí boudu na zahradě? Nepotřebujete k tomu žádná kouzla, stačí se naučit pracovat s kyvadlem podle praktických návodů v této knize.
esoterika a astrologie

Kyvadlo od A do Z

260 Kč
231 Kč
Magický deník Bardonova žáka - 11%
je jediným dosud zveřejněným dokumentem, který popisuje praxi vnitřní školy žáků Františka Bardona, tzv. kruhu Světla.
esoterika a astrologie

Magický deník Bardonova žáka

324 Kč
288 Kč
Mutus liber - Němá kniha alchymie - 11%
Kniha, kterou nyní českému čtenáři předkládáme, vhodně dokumentuje další Canselietův interpretační dar, kterým byla jeho schopnost vykládat alchymickou ikonografii.
esoterika a astrologie

Mutus liber - Němá kniha alchymie

315 Kč
280 Kč
Ortodoxie - 11%
(1x)
Chestertonova dnes už klasická romantická „Ortodoxie“ je osobní i univerzální obhajobou zdravého rozumu, hlubokého smyslu lidské existence, demokracie a vznešeného poslání.
esoterika a astrologie

Ortodoxie

134 Kč
119 Kč
Pod ochranou andělů - 11%
(1x)
Musela jsem zakusit bolestivý Pád, mrazivé peklo a boj o život, abych pod vedením mimořádné osoby konečně spatřila ryzí světlo, které mě probudilo z temnot a nastolilo pravý způsob bytí, ve kterém prožívám zázraky.
esoterika a astrologie

Pod ochranou andělů

170 Kč
151 Kč
Silová a pomocná zvířata - 11%
Podle četných zpráv, založených na osobních zkušenostech, má každý z nás své osobní silové zvíře (nazývané také duchovní zvíře), které ho provází celý život. Toto silové zvíře ztělesńuje naši intuici, vitalitu, zdraví a sílu.
esoterika a astrologie

Silová a pomocná zvířata

340 Kč
302 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 102 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>