Nejprodávanější tituly - září 2019
psychologie pro každého

O smrti a umírání - 11%
(1x)
O smrti a umírání je jednou z nejslavnějších psychologických studií konce 20. století, jíž bylo odtabuizováno téma smrti. Jde o autorčinu „vlajkovou loď“, v níž se snaží přinést informace, na základě kterých lze zkvalitnit péči o terminálně nemocné.
psychologie pro každého

O smrti a umírání

404 Kč
359 Kč
Nenechte sebou manipulovat - 11%
(1x)

Jak rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit. Zajímavé téma je u nás v knižní podobě zpracováno poprvé, ačkoliv do kontaktu s lidmi, kteří námi manipulují, se dostáváme nezřídka. Nemusí to být jen v obchodě, v reklamě či v politice.

psychologie pro každého

Nenechte sebou manipulovat

314 Kč
279 Kč
Jak zvládat depresi - 20%
Kniha se snaží poskytnou odborné rady jak lidem, kteří sami trpí depresí, tak těm, kteří stojí blízko někoho, kdo se do deprese propadá.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak zvládat depresi

212 Kč
170 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
psychologie pro každého

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
psychologie pro každého
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
psychologie pro každého
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Asertivní žena - 20%
Vycházíte vstříc již dopředu všem, s nimiž jednáte? Ustupujete, protože přeci moudřejší ustoupí? Necháváte si všechno líbit a často vás napadne, že byste raději byli nejmenší na celém světě? Pokud ano, pak kniha Asertivní žena byla napsána právě pro vás.
psychologie pro každého
Ukázky

Asertivní žena

157 Kč
126 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
psychologie pro každého

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 128 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>