Nejprodávanější Kniha - září 2019
medicína

Junqueirovy základy histologie - 11%
České vydání vynikající světové učebnice histologie obsahuje překlad již čtrnáctého vydání promyšleně uspořádané, přehledné a výstižné prezentace kompletní buněčné biologie a histologie.
medicína

Junqueirovy základy histologie

1 710 Kč
1 520 Kč
Komplexní kineziologický rozbor - 11%
Komplexní kineziologický rozbor je základní diagnostický prostředek fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému a prezentuje základní rozdělení těchto poruch...
medicína

Komplexní kineziologický rozbor

314 Kč
279 Kč
Masa a moc - 11%
Rozsáhlý esej o davové psychologii, vydaný poprvé v roce 1960.
medicína

Masa a moc

495 Kč
440 Kč
Molekulární onkologie v kasuistikách
Kniha je rozdělena do dvou oddílů, a to do menší části cca 10–15 stran, která se věnuje úvodu do obecné molekulární onkologie. Obsáhlejší oddíl cca 180 stran je zaměřený na speciální molekulární onkologii v kasuistikách.
medicína

Molekulární onkologie v kasuistikách

302 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 11%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
medicína

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

261 Kč
232 Kč
Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech - 11%
Skvělá příručka, kterou nosí každý začínající lékař v kapse svého pláště. Informace z mnoha převážně interních oborů – algoritmy, hodnocení výsledků, přehledné tabulky, vybrané postupy diagnostiky i léčby…
medicína

Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech

629 Kč
559 Kč
Základy ošetřovatelství a ošetřovatelských postupů
Studium ošetřovatelství je nedílnou součástí přípravy na profesi zdravotnického záchranáře. V České republice legislativa umožňuje záchranářům pracovat jak v terénní péči, tak i na urgentních příjmech či anesteziologicko-resuscitačních odděleních....
medicína

Základy ošetřovatelství a ošetřovatelských postupů

179 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Fasciální osteopatie - 11%
(1x)
Tato kniha nabízí přehlednou systematizaci fascií, možností jejich diagnostiky a terapie. Najdete v ní všechny informace o fasciích z osteopatického hlediska.
medicína

Fasciální osteopatie

405 Kč
360 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 79 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>