Nejprodávanější e-knihy - září 2019
ostatní

Moderní okna - 20%
(1x)
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
ostatní
Ukázky

Moderní okna

135 Kč
108 Kč
Můj život s Reinhardem - 20%
(1x)
V roce 1976 byla vydaná v Německu velmi osobně napsaná kniha vzpomínek Liny Heydrichové, kde si připomíná nejdůležitější milníky svého života a zároveň odhaluje, jaké to bylo být manželkou Reinharda Heydricha.
ostatní
Ukázky

Můj život s Reinhardem

149 Kč
119 Kč
Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ostatní
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
ostatní
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Africkou divočinou - 20%
Dr. Jiří Baum, přírodovědec a cestovatel, navštívil mezi oběma světovými válkami téměř všechny světadíly.
ostatní
Ukázky

Africkou divočinou

149 Kč
119 Kč
Co v průvodcích nebývá - 20%

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

ostatní
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
167 Kč
Dotknout se nebe - 20%

Pronásleduj své sny... 365 dní. Jedním slovem byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy naší malebné planety jak stěhovavý dravec bez hnízda.

ostatní
Ukázky

Dotknout se nebe

339 Kč
271 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
ostatní
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Jak jsem potkal český film - 20%
Víte, že chybělo jen málo a film Pyšná princezna královnou – pokračování kultovní pohádky po 20 letech – byl skutečně natočen? Jakou roli hrála anglická vlajka ve Slavnostech sněženek?
ostatní
Ukázky

Jak jsem potkal český film

209 Kč
167 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 20%
(3x)

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy. Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí.

ostatní
Ukázky

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 155 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>