Nejprodávanější audioknihy - září 2019
česká

Clona
(1x)
Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série.
česká

Clona

296 Kč
České národní pohádky

Čertův švagr (B. Němcová), Rozum a Štěstí (K.J.Erben) a Jabloňová panna (K.J.Erben). Kdo by neznal tyto nádherné národní pohádky. Na rozdíl od sledování filmových verzí těchto klasických pohádek, mohou děti při poslechu rozvíjet svoji fantazii.

česká

České národní pohádky

224 Kč
Deník šílené manželky
Deník šílené manželky je druhou knihou Ireny Obermannové. Autorka sama přiznává, že je do jisté míry autobiografická a že ji psala v jednom z nejtěžších období svého života. Román, který osloví především ženy.
česká

Deník šílené manželky

269 Kč
Dračí náhrdelník
V průběhu okázalé slavnosti, kterou na svém hradě uspořádá Jaroslav ze Šternberka, zmizí jeho krásná neteř Elška, manželka veverského purkrabího Drslava...
česká

Dračí náhrdelník

314 Kč
Falešný tolar
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
česká

Falešný tolar

269 Kč
Italské dvojhubky
(3x)
Proč si italští šviháci plní své letité sny v jakémkoliv věku? Proč zbytečně neremcají. Proč by Ital nikdy nepozřel margarín? Proč i v nejmenší vesnici bývá stejný počet barů i kadeřnictví? Jak lze vyzrát na pech vysoko v horách?
česká

Italské dvojhubky

269 Kč
Kapřík Metlík - nový domov
Audiokniha prvního dílu Kapříka Metlíka. Ponořte se pod hladinu a nechte se unést pohádkovým příběhem, kouzelnými melodiemi a samozřejmě nezapomenutelným hlasem Jakuba Vágnera.
česká

Kapřík Metlík - nový domov

224 Kč
Krvavé jahody
(6x)
Krvavé jahody napsal Jiří Svetozar Kupka podle příběhu české občanky Věry Sosnarové.
česká

Krvavé jahody

269 Kč
Mrtvý posel
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.
česká

Mrtvý posel

269 Kč
Osm
(4x)

Tak trochu jiný detektivní román od autorky bestselleru Bábovky. Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč?

česká

Osm

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 301 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>