Nejprodávanější tituly - září 2019
naučná, odborná a učebnice

Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
naučná, odborná a učebnice

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
naučná, odborná a učebnice

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Gustáv Husák - 11%
(1x)

Kniha vychází z výzkumu dosud neznámých pramenů z českých, slovenských a ruských archivů i materiálů ze soukromého archivu rodiny Gustáva Husáka. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků, zaměřuje se na Husákův původ a rodinné zázemí, mládí, studia a vstup do Komunistické strany Československa, jeho působení za války a za Slovenského národního povstání, v poválečné politice, jeho odsouzení v procesu se slovenskými „buržoazními nacionalisty“, úspěšně završené úsilí o rehabilitaci a postupný návrat na mocenské výsluní.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Gustáv Husák

629 Kč
559 Kč
Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi - 11%
(1x)
Gustav Kleinmann, vídeňský židovský čalouník, je v roce 1939 zatčen nacisty a spolu se svým dospívajícím synem Fritzem odvlečen do německého Buchenwaldu. Tam se začíná jejich nepředstavitelný příběh plný násilí, hladu a nucených pracíí.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi

358 Kč
318 Kč
Jak byla vynalezena země izraelská - 11%
(1x)

Kniha pro každého, kdo má zájem porozumět současnému Blízkému východu. Jak naznačuje Šlomo Sand v úvodu této knihy, lze ji pochopit jako druhý díl či dodatek ke knize Jak byl vynalezen židovský národ.

naučná, odborná a učebnice

Jak byla vynalezena země izraelská

493 Kč
438 Kč
Komunistický manifest
(1x)
Druhá nejprodávanější kniha všech dob, unikátně v komiksovém provedení hlavního kreslíře britského deníku The Guardian. Povinná četba: nemusíte jej milovat, ale měli byste jej znát. Proletáři všech zemí, spojte se!
naučná, odborná a učebnice

Komunistický manifest

314 Kč
Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
V myšlenkovém světě Tomáše Halíka - 11%
(4x)
Od sametové revoluce je Tomáš Halík stálicí naší veřejné scény. Muž mnoha profesí a zájmů, plodný autor; téměř barokně-renesanční osobnost. Pro mnohé autorita ve věcech křesťanského života.
naučná, odborná a učebnice

V myšlenkovém světě Tomáše Halíka

180 Kč
160 Kč
Zdroj - 11%
Probuďte svůj potenciál – jste jen čtyři kroky od toho, aby se z vás stal nový, sebevědomý člověk!
naučná, odborná a učebnice

Zdroj

296 Kč
263 Kč
Myslet v diktatuře korektnosti - 11%
Existují správné a nesprávné názory? Existují správné a nesprávné postoje? Tyto otázky mají v naší postmoderní době jedinou přijatelnou odpověď: ne, neexistují, protože názory a postoje jsou jen odlišné, nikoli správné či nesprávné.
naučná, odborná a učebnice

Myslet v diktatuře korektnosti

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>