Nejprodávanější e-knihy - září 2019
učebnice - vzdělání

Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
učebnice - vzdělání
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Sociální práce ve zdravotnictví - 20%
Kniha je určena pracovníkům profese sociální práce, včetně sociální práce ve zdravotnictví, a studentům sociální práce a zdravotnických oborů. Soustředí se na základní otázky sociální práce ve zdravotnictví, která má u nás mnohaletou tradici.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sociální práce ve zdravotnictví

220 Kč
176 Kč
Tupá poranění - 20%
Kniha je určena medikům, soudním lékařům a lékařům všech chirurgických oborů, kteří přicházejí denně do styku s tupými poraněními. Ocení ji i záchranáři a další příslušníci integrovaného záchranného systému.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Tupá poranění

220 Kč
176 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
učebnice - vzdělání
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Daseinsanalýza - 20%
Zejména studenti humanitních oborů, filozofové a psychoterapeuti jistě ocení novou knihu renomovaného českého autora doc. PhDr. Pavla Hlavinky, Ph.D.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Daseinsanalýza

125 Kč
100 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>