Nejprodávanější tituly - září 2019
duchovní teorie a směry

Vzít život do vlastních rukou - 11%
Práce s biografií je dnes velmi aktuální. Tento druh terapeutické práce je důležitý nejen pro lidi, kteří se ocitli v nouzových či krizových situacích, nebo pro ty, již hledají pomoc při zdolávání nemoci.
duchovní teorie a směry

Vzít život do vlastních rukou

216 Kč
192 Kč
Meditace do svatyně, do křesla a do deště aneb vesele i vážně o zdraví duše - 11%
Vážná i humorná výpověď o hledání obyčejného člověka, který touží po přesahu. Zároveň je tato výpověď o osobní cestě kombinována, pro radost a zasmání, s řadou trapasů, které se přihodily autorovi i řadě známých osobností.
duchovní teorie a směry

Meditace do svatyně, do křesla a do deště aneb vesele i vážně o zdraví duše

225 Kč
200 Kč
Mudrosloví v archaických kulturách - 11%
(1x)
Kolektivní studie Mudrosloví v archaických kulturách obsahuje sedm statí předních českých historiků náboženství, z nichž čtenář může získat přehled o počátcích, základních podobách a proměnách mudrosloví v sedmi vybraných archaických kulturách.
duchovní teorie a směry

Mudrosloví v archaických kulturách

224 Kč
199 Kč
Osud člověka a individualita - 11%
Kniha Tomáše Zuzáka, který se svou činností podílí na rozvoji Waldorských škol v české republice, je záznamem jeho přednášek s cílem přiblížit veřejnosti základy duchovní vědy Rudolfa Steinera.
duchovní teorie a směry

Osud člověka a individualita

151 Kč
134 Kč
Osud nebo svobodná vůle - 11%
Publikace odpovídá na jednu z nejpalčivějších otázek života, kterou představuje poměr mezi neměnným osudem a svobodnou lidskou vůlí.
duchovní teorie a směry

Osud nebo svobodná vůle

198 Kč
176 Kč
Hovory s akášou 2 - 11%
V pokračování Hovorů autor rozvíjí svůj pohled do oblastí, kterými procházíme v přípravě na náš pozemský život a v nichž jsou koncipovány nejen všechny naše skutky, ale i záznamy jevů a událostí, které jsou pro nás coby lidské bytosti určující.
duchovní teorie a směry

Hovory s akášou 2

313 Kč
278 Kč
O rozpouštění ega - 11%
S opravdovostí sobě vlastní se autor obrací k původnímu, niternému, smyslu mystiky a nachází hluboký život, svaté ne-vědění.
duchovní teorie a směry

O rozpouštění ega

332 Kč
295 Kč
Univerzální gnose - 11%
Gnose – „tajné“ vnitřní vědění – bylo původně souhrnem pradávné osvícené moudrosti. „Tajné“ je pouze proto, že ho mohou rozpoznat jen ti, kdo vlastním svobodným zednářstvím a odhodlaným životním činem odstraní ...
duchovní teorie a směry

Univerzální gnose

153 Kč
136 Kč
Vesmírné Kontiki - 11%
Žije ještě dnes Josef z Nazaretu? Je možné se učit jinou cestou než z knih a přednášek? Je zlo strašák nebo realita? A dobro, že člověku slouží? Existují polohmotné civilizace? Byl Pythagoras zasvěcenec? ...
duchovní teorie a směry

Vesmírné Kontiki

198 Kč
176 Kč
Ha-rav Šneur Zalman z Ljady: Likutej Amarim - Tanja - 11%
Překlad vybraných kapitol (opatřený komentářem, jakož i několika religionisticko-historickými úvahami vztahujícími se zvláště k fenoménu spirituality hnutí Chabad a chasidismu obecně).
duchovní teorie a směry

Ha-rav Šneur Zalman z Ljady: Likutej Amarim - Tanja

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 75 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>