Nejprodávanější Kniha - září 2019
česká

Školní strašidlo
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
česká

Školní strašidlo

179 Kč
Tsunami
Nový původní český román z aktuálního prostředí. Úspěšný a schopný podnikatel v reklamě, a jeho vztahy k jiným lidem, vtahy k rodině a k ženám. A zároveň nesnášenlivost k odlišnému a paralelní příběhy kolegů i přátel...
česká

Tsunami

248 Kč
Urbo Kune
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
česká
Ukázky

Urbo Kune

296 Kč
Václav II. Král na stříbrném trůnu
(1x)
V monografii předposledního přemyslovského panovníka autor přináší nové pohledy založené na několikaletém studiu pramenů i moderní literatury.
česká

Václav II. Král na stříbrném trůnu

423 Kč
Vánoční příběh
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Jen tak se v budoucnu vyhneme implantovaným Dědům Mrázům nebo Santa Klausům.
česká

Vánoční příběh

197 Kč
Vědomost
(1x)
Prozaická prvotina Martina Bořkovce Vědomost je plasticky bezprostředním záznamem vnitřního monologu mladého učitele, usilujícího dohlédnout k nejhlubším příčinám své profesní a osobní krize.
česká

Vědomost

224 Kč
Velká kniha vtipu
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
česká

Velká kniha vtipu

449 Kč
Vlastizrady
Mohutný soubor kritických statí a esejů Petra Krále konečně seznámí čtenáře s rozsáhlou, ale vcelku neznámou a nedoceněnou částí autorovy tvorby. Kniha není mimořádná jen svým rozsahem, ale i svou mnohostranností.
česká

Vlastizrady

629 Kč
Vlčice
Území Čech a Moravy, začátek našeho letopočtu. V tomto prostoru a čase začíná temný a krvavý život vlkodlačice Kroany.
česká

Vlčice

314 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>