Nejprodávanější tituly - září 2019
světová

Karmínové pouto - 11%
(2x)

Jen jediná dívka dokáže zachránit svět před temnotou! Rachelle bývala obyčejnou vesnickou dívkou. Teta ji učila, jak se stát lesodějkou, aby mohla svou vesnici chránit před temnotou Velkého hvozdu.

světová

Karmínové pouto

296 Kč
263 Kč
Když se zlé věci stávají dobrým lidem - 11%
Kniha pro všechny, které život zranil. Rabín Kushner, jako každý duchovní, mnohokrát pomáhal lidem překonávat bolest a zármutek. Ale teprve když se dozvěděl, že jeho tříletý syn Aaron na začátku puberty zemře na nevyléčitelnou chorobu..
světová

Když se zlé věci stávají dobrým lidem

224 Kč
199 Kč
Když vyleze pavouk - 11%
(1x)
Komisař Adamsberg opět řeší zvláštní záhadu. Série úmrtí na první pohled nebudí podezření, že by se mohlo jednat o zločin, natolik je modus operandi podivný a prakticky neproveditelný. Ale Adamsberg za sérií úmrtí něco nejasně tuší.....
světová
Ukázky

Když vyleze pavouk

341 Kč
303 Kč
Kepler62: Průkopníci. Kniha čtvrtá - 11%
Čtvrtý díl napínavé šestidílné finsko-norské série vesmírného dobrodružství z budoucnosti Kepler62.
světová
Ukázky

Kepler62: Průkopníci. Kniha čtvrtá

260 Kč
231 Kč
Klidně jdi: rozhovor s Pietrem Consagrou - 11%
Kniha je záznamem skutečného čtyřdenního rozhovoru téměř padesátileté ženy a muže na prahu šedesátky - páru, který se ocitl na rozcestí.
světová

Klidně jdi: rozhovor s Pietrem Consagrou

171 Kč
152 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
světová
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Král a Bůh - 11%
(1x)
Sigmar, první císař, je bůh mezi lidmi, vůdce, jakému není rovno a neporazitelný válečník. Když triumfálně zvítězil nad orky v Průsmyku černého ohně a zastavil invazi Chaosu do Middenheimu, pozná konečně Říše život v míru.
světová

Král a Bůh

305 Kč
271 Kč
Kroky v dešti - 11%
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
světová

Kroky v dešti

269 Kč
239 Kč
Krutá krása - 11%
(1x)
Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora.
světová

Krutá krása

269 Kč
239 Kč
Kříďák - 11%
(6x)

Všichni máme tajemství. Před některými utíkáme, ale ona si nás najdou. A některé hry končí vždycky stejně… Mysteriózní thriller Kříďák je tu – a nedá se před ním utéct. Cítíte to v lese, ve škole i na hřišti, cítíte to v domech a v lunaparku.

světová

Kříďák

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>