Nejprodávanější e-knihy - září 2019
psychologie

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
psychologie
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Terapeutická komunita - 20%
Terapeutická komunita je důležitou součástí léčby psychických a behaviorálních poruch. Renomovaný český autor nabízí čtenářům dokonalý přehled o obecném modelu terapeutické komunity.
psychologie
Ukázky

Terapeutická komunita

467 Kč
374 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
psychologie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Asertivitou proti stresu - 20%
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními.
psychologie
Ukázky

Asertivitou proti stresu

288 Kč
230 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
psychologie
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Life management - 20%
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl.
psychologie
Ukázky

Life management

161 Kč
129 Kč
Psychologie smysluplnosti existence - 20%
Na českém trhu bezkonkurenční kniha zpracovává v současné době velmi diskutované téma otázky smysluplnosti existence člověka. Autor předkládá tuto knihu všem, kterým není lhostejný smysl našich aktivit.
psychologie
Ukázky

Psychologie smysluplnosti existence

246 Kč
197 Kč
Protipřenos v psychoanalýze - 20%
Kniha ukazuje, jak probíhal vývoj od úplného odmítání fenoménu protipřenosu až k nekritickému postoji k němu.
psychologie
Ukázky

Protipřenos v psychoanalýze

99 Kč
79 Kč
Sexuální zneužívání dětí - 20%
V ojedinělé původní knize přední čeští odborníci psychiatrům, psychologům, právníkům, kriminologům a dalším čtenářům z řad odborné veřejnosti osvětlují na základě nejnovějších poznatků fenomén sexuálního zneužití.
psychologie
Ukázky

Sexuální zneužívání dětí

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 89 položek
<< < 1 .. 7 8 9