Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
cestování

Posvátná místa České republiky - 20%
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
cestování
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
135 Kč
Putování nejen jižní Angolou - 20%
Kniha představující Angolu trochu jinak. Více v souvislostech - a v téměř 300 barevných unikátních fotografiích. Při putování nejen jižní Angolou se tu odehrávají tři příběhy ve třech vzájemně se prolínajících časových rovinách.
cestování
Ukázky

Putování nejen jižní Angolou

195 Kč
156 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
cestování
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Island - 20%
Autora už od mládí přitahoval ten zvláštní ostrov, který se nachází na atlantickém švu mezi dvěma kontinenty: Evropou a Amerikou. Frekventovaná sopečná činnost ho neustále nově vytváří a tvaruje.
cestování
Ukázky

Island

179 Kč
143 Kč
Na skok v Angole - 20%
Kniha pojednává o cestě entomologa a stavaře do země, která má v Africe velkou budoucnost a v případě spolupráce by znamenala výrazného obchodního parnera.
cestování
Ukázky

Na skok v Angole

99 Kč
79 Kč
Nový okruh Angolou - 20%
Nadšený autor, stavař a entomolog se vrací v co nejkratší době zpět do Angoly, aby si ověřil, jak pokročily práce i jím zadané průzkumy a veze s sebou vypracované nabídky na spolupráci a sanaci celé řady míst ve středu Angoly.
cestování
Ukázky

Nový okruh Angolou

99 Kč
79 Kč
Zápisky a postřehy z cest - 20%
Přečtěte si nejnovější zápisky z autorových cest za uplynulé tři roky. Obsahují postřehy a zážitky z dvaceti zemí světa, obohacené o zvyklosti a zajímavosti z procestovaných oblastí – tentokrát pohledem „pana profesora na cestách“.
cestování
Ukázky

Zápisky a postřehy z cest

195 Kč
156 Kč
Amazonie a řeky příběhů - 20%
Amazonka je největším veletokem světa, „sladkým mořem“, a její nedostupnost je magnetem, který k ní od samotného objevení v patnáctém století přitahoval objevitele, dobrodruhy, kartografy i cestovatele.
cestování
Ukázky

Amazonie a řeky příběhů

198 Kč
158 Kč
Berlín - 20%
Vyčerpávající přehled berlínských atrakcí: katedrály, zámky, památníky a mnoho dalšího. Kam za zážitky: od stylových butiků po legendární noční kluby. Poznejte lépe historii města: Třetí říše, Berlínská filharmonie a kabarety.
cestování
Ukázky

Berlín

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>