Nejprodávanější hudba v roce 2019
folk a country

Rabudeň, rabudeň
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.
folk a country

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
Písňovou zahradou
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.
folk a country

Písňovou zahradou

269 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
folk a country

Půlpes

224 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
folk a country

Dobře nám

269 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
folk a country

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
folk a country

Slunci ležím v rukou

269 Kč
Reynkarnace
Poezie Bohuslava Reynka pánům ze skupiny Hukl natolik učarovala, že připravili samostatný projekt zhudebněných básní. Při poslechu tohoto alba na Vás dýchne atmosféra vnitřního světa Bohuslava Reynka a citlivé hudební zpracování jeho veršů.
folk a country

Reynkarnace

269 Kč
V salonu barokních dam
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
Camael
Hudební sdružení Camael vzniklo spojením dívčího vokálního tria Triny a kvinteta instrumentalistů pohybujících se v nejrůznějších hudebních žánrech, od vážné hudby po jazz a muzikály. Všechny umělce spojuje nadšení a vášeň pro tradiční lidovou hudbu, především moravskou, slovenskou a romskou.
folk a country

Camael

179 Kč
Těba
Kapela nechává rozeznít hřejivou muziku, která se vzdaluje klasickým folkovým schématům. Hudba Cymbelínu v sobě spojuje vřelost odkazů na moravskou lidovou píseň s hravostí a poetičností hřejivých tónů akustických nástrojů i rozjímavých a nadčasových textů.
folk a country

Těba

224 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>