Nejprodávanější tituly v roce 2019
pop

Ain't But One
I v jednadvacátém století můžete zažít pravou americkou sobotní noc padesátých let! Nové CD Charlie Slavík Revue - Ain’t But One přináší výběr jedenácti písní, natočených na živém koncertu této neuvěřitelně autentické kapely.
pop

Ain't But One

224 Kč
Bad Time For Gentlemen
Nezaměnitelný rukopis Romana Holého, výtečné výkony vokalistů Matěje Rupperta a Terezy Černochové a špičková jména světového věhlasu.
pop

Bad Time For Gentlemen

296 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho
pop

Barvy

374 Kč
Colors
Album obsahuje esenci poctivé rockové muziky, čirou radostzhraní, dotek hudby 70. a 80. let. Album otevírá skladba Lazy Girl, která byla inspirovánaRolling Stones.
pop

Colors

314 Kč
Down The Road Wherever
Britský kytarista zpěvák a skladatel Mark Knopfler vydává desku Down The Road Wherever. Album obsahuje 14 nových písní, které čerpají mimo jiné z dávných dní, kdy Mark trávil čas s bývalou kapelou Dire Straits v Deptfordu.
pop

Down The Road Wherever

305 Kč
Golden
Allbum australské zpěvačky a herečky Kylie Minogue po téměř čtyřleté odmlce uvedené úspěšným singlem „Dancing”.
pop

Golden

224 Kč
Hapková zpívá Hapku - Kdo jinej než já
Album sestavila Petra Hapková z písní, které má od svého táty nejraději. Některé kdysi definovaly svoje původní interprety: vždyť Vanu plnou fialek měla jen Hana Hegerová a jediná Jitka Zelenková věděla, jak je důležité Mít svůj kout.
pop

Hapková zpívá Hapku - Kdo jinej než já

296 Kč
Hot Summer Hits 2018
40 zásadních hitů léta 2017 na CD v podání různých interpretů.
pop

Hot Summer Hits 2018

296 Kč
Lovesongs
Jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény v mezidobí příprav na nové album, konsolidace nové sestavy a vystoupeních na druhém ročníku festivalů „Létofesty” vydává album svých nejžádanějších balad a písní o lásce.
pop

Lovesongs

269 Kč
Mapa lásky
Slavný pěvec na dalším z nádherných hudebních výletů!
pop

Mapa lásky

354 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 129 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>