Nejprodávanější tituly v roce 2019
hudba

Dávám, tak ber - 20%
Knižní profil folkrockové skupiny Marsyas hudebního publicisty Vojtěcha Lindaura vznikl jako pestrá koláž faktografických údajů a osobních vzpomínek autora na setkávání s touto skupinou i jejími jednotlivými protagonisty.
hudba
Ukázky

Dávám, tak ber

190 Kč
152 Kč
Dotknout se světa/To touch the world - 11%
(1x)
Dvojjazyčná – česko-anglická – publikace pojednává základní styly české hudební alternativy: rock + punk; folk; hip hop + reggae; rompop. Každá kapitola obsahuje úvodní cca 10stránkový text a přibližně 15 nejvýznamnějších písňových textů.
hudba

Dotknout se světa/To touch the world

180 Kč
160 Kč
Koh-i-noor atd. - 11%
Druhé album Vlastimila Třešňáka vyšlo v roce 1983 ve Švédsku zásluhou vydavatelství Jiřího Pallase Šafrán ´78. Reedice vzácné a nedostupné nahrávky je v novém vydání doplněna o pět písní.
hudba

Koh-i-noor atd.

225 Kč
200 Kč
Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.
hudba

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.
hudba

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
159 Kč
Nikdo v zemi nikoho - 11%
(1x)
V roce 2010 se Merta rozhodl probudit skupinu Dobrá úroda ze zimního spánku a natočit s ní po čtvrt století první album. Dvanáct písní alba mapuje nejen dávný repertoár Dobré úrody, ale nabízí i šest dalších písní v bigbeatovém aranžmá.
hudba

Nikdo v zemi nikoho

261 Kč
232 Kč
Rituál živlů / Ritual of Elements - 6%
Další album Jiřího Mazánka, hudebníka, hudebního redaktora, etnomuzikologa, učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, v níž se využívají prvky alikvotního zpěvu.
hudba

Rituál živlů / Ritual of Elements

255 Kč
240 Kč
Výlov šuplíka - 6%
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
238 Kč
Zběsilé balady - 6%
Edičně pečlivě připravená kniha zaplňuje významné bílé místo na mapě české literatury 70. let a současně přináší čtenářům jedinečnou, vtipnou poezii z rodu české písňové grotesky s hlubokým podtextem.
hudba

Zběsilé balady

332 Kč
312 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 124 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>