Nejprodávanější Kniha v roce 2019
pro začínající čtenáře

Není moře jako moře - 11%
Už jste někdy jeli k moři směrem na sever? Sourozenci Helenka s Kryštofem se s rodiči vydali k našim sousedům do Polska – a zažili krásnou dovolenou. Svezli se lodí, ochutnali polské speciality, pozorovali úchvatný festival létajících draků na pláži.
pro začínající čtenáře

Není moře jako moře

224 Kč
199 Kč
Vlasy se vrací - 11%
(1x)
Ludvík je celkem normální desetiletý kluk, který má na světě ze všeho nejraději svoje dlouhé vlasy. Právě kvůli nim se dostane do konfliktu s učitelkou angličtiny, Přeučenou Ruštinářkou.
pro začínající čtenáře

Vlasy se vrací

268 Kč
238 Kč
Země Sněhuláků - 11%
Země sněhuláků se jmenuje Flokondula a její princ Funfun se narodil u nás... nebo spíše u vás - třeba na zahradě nebo na zasněžené louce, anebo v městské zahradě, kde ho postavil malý chlapec Limo.
pro začínající čtenáře

Země Sněhuláků

179 Kč
159 Kč
Zimní škola v přírodě - 11%
Vydejte se po tajemných stopách a zlepšete se ve čtení! Napínavý a vtipně ilustrovaný zimní příběh je určen začínajícím čtenářům.
pro začínající čtenáře

Zimní škola v přírodě

206 Kč
183 Kč
Čertice Andělka - 11%
Znáte knížky o ROŠŤÁKU BERTÍKOVI? Tak se můžete těšit na příběhy ČERTICE ANDĚLKY! To je totiž Bertíkova spolužačka a také s ní si při četbě užijete spoustu legrace.
pro začínající čtenáře

Čertice Andělka

178 Kč
158 Kč
Čtení podle obrázků - 11%
Bohatě ilustrovaný pracovní sešit pro rozvoj komunikační a slohové výchovy při výuce českého jazyka a literatury.
pro začínající čtenáře

Čtení podle obrázků

89 Kč
79 Kč
Domov je nejdůležitější místo na světě - 11%

Každý někde bydlí! Lidi i myši, vosy i krtci, vlašťovky, veverky... I ten hlemýžď si vozí svůj byt na zádech... A všichni – lidé, stejně jako zvířata a ptáci – potřebují na světě jeden pevný bod. Domov! Místo, kam se mohou vracet.

pro začínající čtenáře

Domov je nejdůležitější místo na světě

170 Kč
151 Kč
Ines a dračí růže
Ines je Španělka. Na prázdninách u kamarádky najde na pláži velmi vzácnou mušli podobající se květině, jíž se říká „dračí růže“. Co když magické účinky, které se jí přisuzují, nejsou jen pouhou legendou?
pro začínající čtenáře
Ukázky

Ines a dračí růže

53 Kč
Lucie a modrý kůň - 11%
Školačka Lucie, která se právě přestěhovala do jiného města, se dostane proti své vůli do konfliktu s učitelkou a kamarádkami ze třídy. Na počátku nedorozumění je obrázek modrého koně, kterého Lucie namalovala na hodině kreslení.
pro začínající čtenáře

Lucie a modrý kůň

162 Kč
144 Kč
O Hafíkovi, statečném pejskovi - 11%
Hafík je milý a hodný pejsek, taky trochu rošťák a neposeda. Bydlí v boudičce na dvoře u Marků v Pěkněnicích a touží být velmi statečný. Hafík chce být hrdinou. Rozumí se samo sebou, že pejskové se nesmějí bát ničeho.
pro začínající čtenáře

O Hafíkovi, statečném pejskovi

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 131 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>