Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2019
předškoláci

Činnosti k rozvoji řečových dovedností v předškolním vzdělávání - 11%
Ucelený přehled oblastí rozvoje dětské řeči a podrobné plány cílené podpory komunikačních schopností včetně praktických aktivit.
předškoláci

Činnosti k rozvoji řečových dovedností v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Čtyři roční období – PODZIM - 11%
Obsahem knihy určené zejména pedagogům mateřských škol jsou inspirativní náměty na podzimní činnosti a aktivity s dětmi. Každé roční období má svůj typický charakter, který se promítá do přírodních změn a života kolem nás.
předškoláci

Čtyři roční období – PODZIM

329 Kč
292 Kč
Můj obrázkový slovníček - 11%
Podívej se na obrázky! Najdi míč, auto, koníčka, hrneček a nauč se svoje první slova: co vidíš kolem sebe, jaké máš hračky, jak dělají zvířátka, co má jakou barvu, jaké znáš dopravní prostředky.
předškoláci

Můj obrázkový slovníček

179 Kč
159 Kč
Velký, větší, Největší sešit Montessori aktivity
Více než 200 aktivit s nezapomenutelnými postavičkami Baltazara a Pepína: kreslení, malování, stříhání, lepení, seznámení se s písmeny a číslicemi a mnohem víc!
předškoláci

Velký, větší, Největší sešit Montessori aktivity

179 Kč
Album předškoláčka - 11%
Uchovejte si vzpomínky a sledujte krok za krokem vývoj, důležité momenty i úspěchy vašeho předškoláčka. Vlepujte fotografie a zapisujte do alba zajímavé postřehy nebo zážitky.
předškoláci

Album předškoláčka

179 Kč
159 Kč
Bezva hrátky s dinosaurátky
120 stran s nejoblíbenějšími dětskými úkoly – vybarvování, doplňování, jednoduché počítání, seřazování, bludiště, hledání rozdílů, tvarů, velikostí, …
předškoláci

Bezva hrátky s dinosaurátky

98 Kč
Činnosti k rozvíjení přírodovědné gramotnosti v předškolním vzdělávání - 11%
Publikace z ediční řady Komplexní metodiky pro předškolní vzdělávání přistupuje k problematice s vědomím, že učitelé  v mateřských školách obvykle nemají přírodovědné vzdělání.
předškoláci

Činnosti k rozvíjení přírodovědné gramotnosti v předškolním vzdělávání

431 Kč
383 Kč
Já jsem takový a ty jsi makový - 11%
Také řešíte na začátku každého nového školního roku ve Vaší mateřské škole nesoulady mezi dětmi? Nakonec si na sebe zvyknou, ale chce to pevné nervy a velkou trpělivost Vašich pedagogů.
předškoláci

Já jsem takový a ty jsi makový

329 Kč
292 Kč
Jdu do školy - 11%

Rodiče, učitelé, dejte dětem to nejlepší a připravte je na hladký nástup do školy! Připraveno ve spolupráci s Pedagogicko-psychologickou poradnou STEP. Co má dítě umět před nástupem do školy?

předškoláci

Jdu do školy

269 Kč
239 Kč
Lego Batman Jsem Batman! - 11%

Exkluzivní pohled do Batmanova světa z pera samotného Temného rytíře Jsem Batman™! A rozhodl jsem se, že pro své největší fanoušky začnu psát svůj deník. Protože moji fanoušci nejsou jen tak ledajací… mám ty nejlepší fandy na světě! Protože jsem Bat

předškoláci

Lego Batman Jsem Batman!

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 138 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>