Nejprodávanější knihy v roce 2019
výchova a rodina

Budeme mít prvňáčka
Autorka shrnuje názory na to, kdy je dítě zralé na vstup do školy a jak má být na něj připraveno. Nabízí kritéria pro výběr ZŠ a zamýšlí se nad důvody stále častějších odkladů školní docházky.
výchova a rodina

Budeme mít prvňáčka

89 Kč
Jak nalézt a rozvíjet sportovní talent - 11%
Jak mám jako rodič poznat, jaký sport se pro mé dítě hodí a bude ho bavit?
výchova a rodina

Jak nalézt a rozvíjet sportovní talent

260 Kč
231 Kč
Mateřství se mi stalo pastí
Pojmem „mateřská deprese“, který autorka sama definovala, dosud nebyl dostatečně popsán a odborně zkoumán a rozumí se jím dlouhodobý depresivní stav, jímž průběžně trpí matky malých dětí s predispozicí k depresi (na rozdíl od poporodní deprese).
výchova a rodina

Mateřství se mi stalo pastí

134 Kč
Z předškoláka školákem - 11%
Kniha nejprve představuje kritéria školní zralosti předškolního dítěte a nabízí seznam otázek, na které by zralé dítě mělo znát odpovědi. Dále se zabývá tím, jaké mohou být důvody k odkladu školní docházky nebo naopak k předčasnému zaškolení.
výchova a rodina

Z předškoláka školákem

233 Kč
207 Kč
O matkách a dcerách - 11%
Verona se na rodičovské dovolené cítila osaměle a nebyla jediná. Přihlásila se do diskuzního klubu na internetu a zjistila, že podobný problém tu řeší i další ženy. Veronu osudy devíti kamarádek tak zaujaly, že se je rozhodla převyprávět...
výchova a rodina

O matkách a dcerách

134 Kč
119 Kč
Rodičům na nejhezčí cestu - 11%
Kniha věnovaná prvním dnům, měsícům a rokům života dítěte přináší informace o normálním vývoji, ale i o tom, co zdravému vývoji překáží nebo co ho ohrožuje.
výchova a rodina

Rodičům na nejhezčí cestu

89 Kč
79 Kč
Spirituální výchova v rodině
Toto je knížka pro rodiče, kteří chtějí pro své děti něco víc. Víc než aby byly zdravé, úspěšné a šťastně si užívaly všeho, co nabízí naše doba...
výchova a rodina

Spirituální výchova v rodině

134 Kč
Za dveřmi mateřské školy - 11%
(1x)
Kniha o hledání cesty dobra při výchově dítěte. Má to hluboký smysl a význam i pro ty, kteří přijdou po nás. Zajímá vás, co prožívá vaše dítě v MŠ, když není s vámi? Jak jej připravit pro vstup do tohoto předškolního zařízení?
výchova a rodina

Za dveřmi mateřské školy

209 Kč
186 Kč
Aktivní učebnice dobrých mravů - 11%
Smyslem knihy není jen pouhé předčítání textů, prohlížení obrázků a následné odložení do regálu, tuto „učebnici“ jsme vypracovali tak, aby mohla být kapitolu po kapitole aktivní zábavou jak pro děti, tak i pro jejich rodiče.
výchova a rodina

Aktivní učebnice dobrých mravů

203 Kč
180 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 127 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>