Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
povídky

Motobaba - 20%
Jste motorkář nebo motorkářka a rádi si o tom povídáte, když se sejdete u skleničky? Tak právě takovéto povídání najdete v této knize. Jsou zde zajímavé tipy na výlet; jak to chodí v motoškole; jak to vypadá při nehodě, ...
povídky
Ukázky

Motobaba

89 Kč
71 Kč
Něco cirkusového - 20%
Povídkový soubor básníka a prozaika Viktora Špačka.
povídky
Ukázky

Něco cirkusového

90 Kč
72 Kč
Pavouk - 20%
Magické povídky současníka Gustava Meyrinka, básníka fantastické grotesky. Postavy jeho příběhů jsou jedinou skutečností v nedefinovatelnosti a nevědomí lidského bytí vystaveného šílenství, sugesci a hrůze v obnažené realitě syrového života.
povídky
Ukázky

Pavouk

49 Kč
39 Kč
Povídky zednářské lóže - 20%
(1x)
Jedinečný povídkový soubor Rudyarda Kiplinga, kterého u nás proslavila především jeho Kniha džunglí, otevírá před čtenářem tajemný svět zednářského prostředí, jehož byl Kipling po celý dospělý život součástí...
povídky
Ukázky

Povídky zednářské lóže

119 Kč
95 Kč
Zimní ryby - 20%
Někdy se může zdát, že Baltské moře mořem snad ani není. Není skoro vůbec slané, je spíše mělké než hluboké a jeho hladina se skoro nehýbe. Zdání ale klame. Stačí si přečíst tuhle skvělou knížku jednoho z nejlepších německých povídkářů současnosti.
povídky
Ukázky

Zimní ryby

99 Kč
79 Kč
Bludiště snů - 20%
Výběr nejlepších sci-fi povídek Ladislava Szalaie, stálice na nebi vědeckofantastické literatury.
povídky
Ukázky

Bludiště snů

69 Kč
55 Kč
Cizinky - 20%
Knihkupec, básník a prozaik Stanislav Struhar patří do nepočetné rodiny německy píšících Čechů. Jeho kniha Cizinky přináší dvě novely, které spojuje autorovo oblíbené téma pobytu v cizí zemi.
povídky
Ukázky

Cizinky

139 Kč
111 Kč
V temném zrcadle - 20%
(1x)
Nejznámější sbírka klasika hororového žánru obsahuje pět příběhů, které spojuje postava vypravěče, německého okultisty doktora Hesselia, který příběhy předkládá jako zápisky o svých pátráních.
povídky
Ukázky

V temném zrcadle

159 Kč
127 Kč
Ve jménu zákona - 20%
Slova: "ve jménu zákona" v jazyce v místě obvyklém užíval četník, kdykoliv ve službě proti někomu zakročoval. Kniha o pronásledování pachatelů dnes již zapomenutých zločinů, přečinů, ...
povídky
Ukázky

Ve jménu zákona

99 Kč
79 Kč
Zlín Praha Zlín - 20%
Soubor povídek Zlín Praha Zlín začal vznikat v období, kdy autor žil ve Zlíně a byl nezaměstnaný. Po návratu z Nového Zélandu nemohl najít další směr života a hodně pil. Pak si řekl, že jestli chce spáchat sebevraždu, ať to udělá rovnou.
povídky
Ukázky

Zlín Praha Zlín

100 Kč
80 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 137 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>