Nejprodávanější knihy v roce 2019
sociologie

Ošetřovatelství v geriatrii
Nástroje hodnocení kognice, interakce, sebepéče, výživy, bolesti, soběstačnosti a podpora smysluplnosti jsou hlavními tématy této publikace.
sociologie

Ošetřovatelství v geriatrii

134 Kč
Sendvičová rodina
Jednomu jsou dva roky a druhému osmdesát. Oba vyžadují stálou pozornost a mimořádnou péči, ale jejich potřeby jsou dramaticky odlišné. A společně jsou obrazem novodobého společenského fenoménu, který vstupuje na scénu pod pojmem sendvičová generace.
sociologie

Sendvičová rodina

89 Kč
K čemu jsou křesťanské církve? - 11%

V souvislosti s vyostřenou politickou diskusí o církevních restitucích vyvstává v naší společnosti s novou naléhavostí otázka po smyslu křesťanských církví pro současného člověka.

sociologie

K čemu jsou křesťanské církve?

124 Kč
110 Kč
Krajinami cizích časů - 6%
Čas a prostor představují rámec existence veškerých lidských společností. Kniha Krajinami cizích časů přibližuje různé přístupy k těmto skutečnostem, jak nám je vyjevují současné i pravěké kultury nomádů i zemědělců.
sociologie

Krajinami cizích časů

213 Kč
200 Kč
Lidský kapitál - 11%
Učebnice Jiřího Kameníčka je zasvěceným a čtivým úvodem do díla amerického ekonoma Garyho S. Beckera, který pro své ekonomické analýzy ve velké míře využívá i výsledky dalších společenských věd.
sociologie

Lidský kapitál

207 Kč
184 Kč
Nebezpečné známosti - 11%
Tato studie je pojednáním o působení sociálních věd ve společnosti, které polemizuje s takto zjednodušujícím pojetím.
sociologie

Nebezpečné známosti

203 Kč
180 Kč
Psychologie celoživotního vývoje - 11%
Vývoj člověka se neomezuje pouze na dětství nebo dospívání. Lidé se mění a vyvíjejí v průběhu celého života. Tato monografie se zabývá různými teoriemi, které se snaží popsat a vysvětlit tyto změny, objevující se od narození až po smrt.
sociologie

Psychologie celoživotního vývoje

170 Kč
151 Kč
Třetí město - 11%
Publikace nabízí pohled na město obyčejné, každodenně prožívané, a tím utvářené a reinterpretované, naplněné lidským jednáním, komunikací a vztahy. Nabízí také pohled na obrazy města, které jsou odrazem a předlohou naší každodennosti současně.
sociologie

Třetí město

224 Kč
199 Kč
Komparativní analýza konfliktů v Acehu a na Východním Timoru - 11%
Tato politologická publikace se věnuje dvěma závažným střetům z hlediska intenzity i délky trvání - konfliktu na Východním Timoru a v Acehu.
sociologie

Komparativní analýza konfliktů v Acehu a na Východním Timoru

215 Kč
191 Kč
Krize svědomí - 11%
(1x)
Cílem této knihy je přispět k zamyšlení se nad smyslem a významem našeho života a k uvědomění si jeho ceny a výjimečnosti. Život není bezcennou devizou, ale nejcennějším darem, jaký nám kdy byl dán, a tak je ho také třeba chápat.
sociologie

Krize svědomí

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 148 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>