Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
rodina a dítě

Dětské hry - games - 20%
Autoři z Pražské skupiny školní etnografie se věnují pojmu hry, dětské hry, poté dětským skupinovým hrám na sbírce 1600 záznamů od 1. do 9. třídy.
rodina a dítě
Ukázky

Dětské hry - games

300 Kč
240 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
rodina a dítě
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Neber zvíře do úst - 20%
(1x)
Sáhnout po této knize jako po lehké humoristické četbě pro letní dovolenou na pláži by byl omyl. Její název by bylo lépe interpretovat jako „jedenácté přikázání“ – důležité mravní naučení, jež Bůh zapomněl předat Mojžíšovi na hoře Sinaj.
rodina a dítě
Ukázky

Neber zvíře do úst

150 Kč
120 Kč
Péče o dítě po rozvodu a její úskalí - 20%
Rozvádíte se a není vám nejlépe? Jistě si uvědomujete, že v této nelehké situaci jde především o vaše děti, jimž byste měli věnovat zvýšenou pozornost a něhu, nikoli na ně přenášet své starosti.
rodina a dítě
Ukázky

Péče o dítě po rozvodu a její úskalí

195 Kč
156 Kč
Škola v přírodě hrou - 20%
Jedete s dětmi na školu v přírodě a hledáte náměty na zpestření výuky? Právě jste je našli! Kniha má pomoci učitelům, vychovatelům, vedoucím turistických oddílů a všem, kteří tráví čas s dětmi.
rodina a dítě
Ukázky

Škola v přírodě hrou

229 Kč
183 Kč
Školní vzdělávání ve Švédsku - 20%
Studie se skládá z devíti kapitol. Nejprve je charakterizován kontext, v němž školní vzdělávání probíhá. Dále je představena švédská vzdělávací politika a charakterizován vzdělávací systém. Kapitoly 4-9 přinášejí podrobnější pohled na aktuální témata.
rodina a dítě
Ukázky

Školní vzdělávání ve Švédsku

130 Kč
104 Kč
Vývoj dítěte v 1.–3. roce - 20%
Simona Lazzari, kvalifikovaná a zkušená instruktorka pro pohybový, sociální a psychický rozvoj malých dětí, poskytuje ve své příručce praxí ověřené rady a postupy týkající se jak psychologie, tak motoriky kojenců a batolat.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj dítěte v 1.–3. roce

254 Kč
203 Kč
Kreslené hlavolamy pro předškoláky - 20%
Barevná kniha pro děti od 4 let nabízí rozmanité kreslené hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou předškoláci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči. Čeká na ně 122 zábavných hádanek, omalovánek a rébusů.
rodina a dítě
Ukázky

Kreslené hlavolamy pro předškoláky

144 Kč
115 Kč
Problémové chování dětí a mládeže - 20%
Obsah knihy vychází z faktu, že častým zdrojem nežádoucího chování dětí a mládeže jsou chybná osobní pojetí výchovy, učení, vyučování a pedagogické komunikace jednotlivých rodičů, vychovatelů a učitelů.
rodina a dítě
Ukázky

Problémové chování dětí a mládeže

161 Kč
129 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 179 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>