Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
zdraví a výchova dětí

Problémové chování dětí a mládeže - 20%
Obsah knihy vychází z faktu, že častým zdrojem nežádoucího chování dětí a mládeže jsou chybná osobní pojetí výchovy, učení, vyučování a pedagogické komunikace jednotlivých rodičů, vychovatelů a učitelů.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Problémové chování dětí a mládeže

161 Kč
129 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Školka - 20%
(1x)
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a výchova dětí

Školka

135 Kč
108 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Vývoj dětské řeči krok za krokem - 20%
Řeč je schopnost, která je dána pouze člověku. Její rozvoj je těsně svázán s rozvojem myšlení, a proto si zaslouží veškerou rodičovskou pozornost.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vývoj dětské řeči krok za krokem

166 Kč
133 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Publikace odpovídá na otázky, které slýchá většina odborníků zabývajících se patologickým chováním dětí a mládeže: "Co se s dnešními dětmi děje, že jsou takové?".
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

212 Kč
170 Kč
Budeme mít děťátko - 20%
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Budeme mít děťátko

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 171 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>