Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
sci-fi

Poslední konec světa - 20%
Třicet povídek autora, který dlouhodobě inklinuje k žánru science fiction a jeho „krajním mezím“, jež často vykresluje s humorným nadhledem.
sci-fi
Ukázky

Poslední konec světa

69 Kč
55 Kč
Továrna na Absolutno - 20%
Utopický román líčí události kolem vynálezu motoru, který dokonalým spalováním hmoty uvolňuje nejen elektrony, ale i tajemné všeovládající síly.
sci-fi
Ukázky

Továrna na Absolutno

99 Kč
79 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule - 20%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o vášnivém cestovateli Čendovi Buráčkovi. Tentokrát společně zavítáme do exotických Džunglo-vic a komáry sužovaného Balíkova, kde se staneme svědky dalších krkolomných dobrodružství a zažijeme také nemálo legrace.
sci-fi
Ukázky

Cestovatel Čenda Buráček a zlatá bobule

105 Kč
84 Kč
Conan a slepá bohyně - 20%
Conan je konečně tam, kam tolik toužil dorazit. Mladý a spokojený sám se sebou, toulá se křivolakými uličkami bohatého města a přemýšlí, jakým skvělým činem důstojně zahájit zlodějskou kariéru.
sci-fi
Ukázky

Conan a slepá bohyně

79 Kč
63 Kč
Hloubka - 20%
(1x)
Na půdorysu zdánlivě banálního detektivního příběhu o pokusu vytvořit lepší svět pomocí odvaru z tajemné rostliny průkopník české detektivky barvitě líčí náladu ve společnosti v Československu v době mezi koncem druhé světové války a únorovým pučem.
sci-fi
Ukázky

Hloubka

99 Kč
79 Kč
Orgonova hvězda - 20%
Orgonova hvězda představuje výběr toho nejlepšího z žánru science fiction od Ladislava Szalaie.
sci-fi
Ukázky

Orgonova hvězda

69 Kč
55 Kč
Příliv smrti - 20%
Román klasika science fiction.
sci-fi
Ukázky

Příliv smrti

109 Kč
87 Kč
Rudovlasá - 20%
Kompletní kolekce povídek o Moire a Desmondovi, z nichž většina je podle vnitřní chronologie zasazena mezi první a druhý díl trilogie Písně čarodějky.
sci-fi
Ukázky

Rudovlasá

149 Kč
119 Kč
Tajná společnost SF - 20%
Originální metodu spolupráce oba autoři vynalezli ve sbírce Tajná společnost SF (Profil 1986), kterou koncipovali jako antologii nových českých autorů. Pod vymyšlenými jmény otiskli v knize vlastní povídy ...
sci-fi
Ukázky

Tajná společnost SF

69 Kč
55 Kč
Vládce hurikánů - 20%
Speciální agent Mark Stone a jeho přítel android Ray jsou v naší budoucnosti vysláni na planetu, která je nejen daleko od Země, ale je i vzdálená v čase. Jejich úkolem je zabránit kosmické mezirasové válce.
sci-fi
Ukázky

Vládce hurikánů

59 Kč
47 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 179 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>