Nejprodávanější Kniha v roce 2019
romantika

Na prahu dospělosti - 11%
Autorka, jejíž spisovatelskou doménou je žánr citového románového čtení pro ženy, ve svém díle poutavě rozvíjí příběh dvou mladičkých kamarádek.
romantika

Na prahu dospělosti

224 Kč
199 Kč
Pro lásku ke koním - 11%
První kniha ze série Jinny z Finmory.
romantika

Pro lásku ke koním

169 Kč
150 Kč
Vůně pouštní růže - 11%
Před dvaceti lety nalezli Fanny jako nemluvně u brány kláštera. Dospěla a nyní odhodlaně pátrá po svém původu, i když jako jediné vodítko jí slouží náramek ze skleněných perel.
romantika
Ukázky

Vůně pouštní růže

242 Kč
215 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Okamžik překvapení - 11%
Jako pokus o stmelení rodiny naplánuje Katherine prázdniny na jachtě. Manžel Peter se však pro velké pracovní vytížení nemůže plavby zúčastnit a děti se tváří otráveně....
romantika

Okamžik překvapení

260 Kč
231 Kč
Holky proti holkám
Proč se tak vlastně chováme? A co se s tím dá dělat? Přesně tyto otázky si klade Bonnie Burtonová ve své populárně psychologické knížce, určené mladým čtenářkám.
romantika

Holky proti holkám

89 Kč
Magenta a hry kosmických sil
(1x)
Příběh ženy, jež procitá z temného nevědomí ke skutečné podstatě svého bytí. Přesto opouští sféry Ráje, aby pronikla kolem znovuzrození, které jí umožní vyhledat jejího Milovaného a pomoci mu, stejně jako dalším, jež uvízli v zapomnění. Mystický román.
romantika

Magenta a hry kosmických sil

162 Kč
Velká žena z Východu - 11%
(2x)
Krutě veselý příběh o mladé ženě z Česka, která se rozhoduje nejen mezi třemi osudovými muži, ale taky mezi zahraniční kariérou, horskou loukou a touhou být nejkrásnější ze všech.
romantika

Velká žena z Východu

224 Kč
199 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Leknín - 11%
Ralph je Angličan, oženil se s Thajkou, ale jejich manželství nefungovalo a ona začas zmizela. Přesto Ralph hledání poslušné asijské manželky nevzdává, a tak odjíždí do Japonska, kde chce využít služeb sňatkové agentury.
romantika

Leknín

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 182 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>