Nejprodávanější tituly v roce 2019
Evropa

Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku - 11%
Větrné mlýny se řadí mezi nejstarší technická zařízení. Typické jsou především pro Nizozemí, ale spoustu těchto ojedinělých staveb najdeme i v České republice. Každý mlýn má svou minulost, a někdy i dost dramatickou.
Evropa

Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku

134 Kč
119 Kč
Jeseníky - výlety na kole - 11%
Cykloprůvodce pro celou rodinu, z edice Výlety na kole. 25 tipů na vyjížďky. Tipy jsou opatřeny podrobnými mapami a itineráři, výškovým profilem, informacemi o sjízdnosti, převýšení, možnostech ubytování, stravování, o zajímavostech a památkách.
Evropa

Jeseníky - výlety na kole

134 Kč
119 Kč
Rokytka - putování k pramenům - 11%
Kniha v šestnácti kapitolách seznamuje s tokem Rokytky a krajinou kolem ní. Hradilova kniha probouzí vědomí vzájemnosti nás lidí s řekou. Poukazuje na to, jak řeka krajinu oživuje a jak tím zároveň formuje charakter života lidí.
Evropa

Rokytka - putování k pramenům

261 Kč
232 Kč
Okolí Prahy - Kokořínsko, Polabí - cykloprůvodce - 11%
Průvodce představuje 29 nejhezčích cykloturistických okruhů a tras v severním a severovýchodním okolí Prahy. Oblast sahá od atraktivního Kokořínska, přes Mělnicko s legendárními burgundskými odrůdami vína až k tokům Jizery a Labe.
Evropa

Okolí Prahy - Kokořínsko, Polabí - cykloprůvodce

151 Kč
134 Kč
Outdoorový průvodce - Krušné hory - 20%
Krušné hory. Vystoupáte-li do kopců nad slavná lázeňská města Karlovy Vary, Mariánské Lázně nebo Teplice, dostanete se na vrcholky Krušných hor a můžete si užít panoramat.
Evropa
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krušné hory

139 Kč
111 Kč
Da Vinciho kód - cestovní deník - 16%
Netradiční turistický průvodce, vycházející z románu Da Vinciho kód. Každé důležité místo i klíčový moment v jeho ději má v průvodci své vlastní heslo uvozené patřičným úryvkem z románu. Součástí knihy jsou i dobové mapy.
Evropa

Da Vinciho kód - cestovní deník

118 Kč
99 Kč
Dolní Rakousko - Nejkrásnější turistické trasy - 11%
Průvodce popisuje 50 nejzajímavějších tras pro pěší turistiku v Dolním Rakousku/Weinviertelu - oblasti mezi jižní Moravou a Vídní. Představení každé trasy zahrnuje všechny důležité informace o jejím profilu a průběhu
Evropa

Dolní Rakousko - Nejkrásnější turistické trasy

295 Kč
262 Kč
Island - průvodce - 11%
Publikace nabízí návštěvníkům Islandu základní informace o této podmanivé zemi.
Evropa

Island - průvodce

126 Kč
112 Kč
Průvodce po vinotékách České republiky - 11%
V průvodci po vinotékách České republiky najdete nejpodrobnější informace o vinotékách a jejich sortimentu, kontakty, rozhovory s vinotekáři, jejich portréty.
Evropa

Průvodce po vinotékách České republiky

179 Kč
159 Kč
Irsko - Nejkrásnější turistické trasy - 11%
Průvodce představuje 50 vybraných turistických tras v Irsku mezi Donegalem a Kerry, Wicklow a Connemarou. Popis každé trasy nabízí všechny důležité informace o charakteru cesty, časové náročnosti a zajímavostech, které lze spatřit, nechybí ani mapka.
Evropa

Irsko - Nejkrásnější turistické trasy

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 191 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>