Nejprodávanější tituly v roce 2019
ostatní sporty

Agility pro pokročilé - 11%
Druhý díl publikace nabízí hlubší pohled do tajů psího sportu s názvem agility. Čtenářům přináší exkurzi do světa vrcholového sportu, ale je určen i zájemcům o pokročilejší běhání a závodění se psem.
ostatní sporty

Agility pro pokročilé

206 Kč
183 Kč
Cyklistika - 20%
Populárně napsaná publikace oslovuje širokou část sportující populace, počínaje těmi, kteří si chtějí pomocí kola zvýšit fyzickou kondici, až po zkušené cyklisty a amatérské závodníky.
ostatní sporty
Ukázky

Cyklistika

271 Kč
217 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
ostatní sporty
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
ostatní sporty
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
ostatní sporty
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Výběr sportovních talentů - 20%
Kterého kouče by nezajímalo, jak nejlépe rozpoznat budoucí sportovní hvězdu. Jedinečným pomocníkem pro trenéry, sportovní manažery a učitele tělocviku je tomto směru publikace zkušeného autora a odborníka na trénink dětí a mládeže.
ostatní sporty
Ukázky

Výběr sportovních talentů

149 Kč
119 Kč
Osobní trenér III - 20%
Již třetí z řady velmi úspěšných titulů, ve kterých vám „osobní trenér“ pomáhá najít optimální pohybový režim. Tentokrát vám autor, zkušený trenér fitness, přináší komplexní pohled na cvičení a péči o vlastní tělo.
ostatní sporty
Ukázky

Osobní trenér III

123 Kč
98 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
ostatní sporty

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Trénink podle srdeční frekvence - 11%
Chcete zhubnout, udržovat se ve formě nebo se připravit na závod?
ostatní sporty

Trénink podle srdeční frekvence

323 Kč
287 Kč
Běhání pro špičkový výkon - 11%
Kniha je dílem autora nanejvýš povolaného, olympijského vítěze v maratónu z Mnichova 1972 Franka Shortera. Celkem 160 stran této knihy poskytuje veškeré základní informace pro všechny, kdo se rozhodnou běhat pro zdraví, ať již z jakýchkoli důvodů.
ostatní sporty

Běhání pro špičkový výkon

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 336 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 .. 34 > >>